Abone Ol

Şahan Gökbakar Tehlikeli Irklar İçin Verilen Sürenin Uzatılmasını İstedi

Oyuncu Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından "tehlikeli ırk" olarak yaftalanan bazı köpek cinlerinin kayıtlarının yapılması için verilen sürenin uzatılması çağrısında bulundu.

Şahan Gökbakar Tehlikeli Irklar İçin Verilen Sürenin Uzatılmasını İstedi

Oyuncu Şahan Gökbakar Türkiye'deki barınakların yetersizliğini hatırlatan kısırlaştırma şartı için de verilen sürenin az olduğuna dikkati çekti. "Hasta olan, hamile olan, henüz yavru olan köpekler var. Bir anda olmaz bu işler" diyen Gökbakar, "Süre uzatılsın rica ediyorum" dedi.

Ayrıca tehlikeli ırk diye bir şey de kabul etmiyorum. Ne Dogolar, ne Pitbulllar gördük bebek bakan, çocuklara refakat eden" diyen Gökbakar, "O köpekleri saldırgan hale getiren de insandır. Yetiştirme tarzıyla alakalı yani. Sen insanoğlu olarak daha tehlikelisin aslında, unutma" diye konuştu.

Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından şöyle yazdı:

"Tehlikeli ırklarla ilgili bir yasa çıkartıyorsunuz ve bir tarih koyuyorsunuz. Ancak bu tarih çok erken. Barınaklar yetersiz. Kısırlaştırma için süre çok az. Hasta olan, hamile olan, henüz yavru olan köpekler var. Bir anda olmaz bu işler.  #14OcakUzatılsın rica ederim.

Ayrıca tehlikeli ırk diye bir şey de kabul etmiyorum. Ne Dogolar, ne Pitbulllar gördük bebek bakan, çocuklara refakat eden. O köpekleri saldırgan hale getiren de insandır. Yetiştirme tarzıyla alakalı yani. Sen insanoğlu olarak daha tehlikelisin aslında, unutma."

Şahan Gökbakar Tehlikeli Irklar İçin Verilen Sürenin Uzatılmasını İstedi - Resim: 1