Abone Ol

Sabah yazarı Dilek Güngör: Vahap Munyar Ayşe Arman'ın yaptıklarını anlatırken oradaydım

Medyafaresi.com özel haber- Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör, Ayşe Arman'ın parayla röportaj yaptığı tartışmasında Haberturk gazetesi yazarı Sevilay Yılman'a destek çıktı. Dilek Güngör'ün mesajı en çok Vahap Munyar'ı köşeye sıkıştırdı.

Vahap Munyar Ayşe Arman'ın yaptıklarını anlatırken oradaydım

Habertürk yazarı Sevilay Yılman ile Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın paralı röportaj kavgasında bir açıklama da Sabah yazarı Dilek Güngör'den geldi.

Dilek Güngör Hürriyet GYY Vahap Munyar'ın Ayşe Arman'ın röportajlardan para aldığını kendisinin de aralarında olduğu 5 gazetecinin yanında söylediğini belirtti.

Tüm gözler Vahap Munyar'a çevrildi..

İşte Dilek Güngör'ün o mesajı:

Dilek Güngör @dilekgunn

Bence biri yalan söylüyor ama kim söylüyor. Hepimiz oradaydık Ayşe Arman... Paralı röportajlar için Hürriyet’in 'kazan-kazan' stratejisini Vahap Munyar ben dahil 5 gazetecinin olduğu ortamda anlattı. Üzgünüm ama her şey @sevilayyaziyor un yazdığı gibi...

Sabah yazarı Dilek Güngör: Vahap Munyar Ayşe Arman'ın yaptıklarını anlatırken oradaydım - Resim: 1

AYŞE ARMAN NE DEMİŞTİ?

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman’ın röportajlarını para karşılığı yaptığı iddia edilmişti. Gazetenin İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, dün yaptığı yazılı açıklamada, yazarlarının ticari kuruluşlarla reklam anlaşması yapmadıklarını vurgulamış ve son günlerde başta Ayşe Arman olmak üzere gazete yazarlarına karalama kampanyası yapıldığını ifade etmişti.

Önceki gün sessizliğini bozan Ayşe Arman gazetedeki köşesinden iddialara tepki gösterdi.

"Meslek hayatım boyunca pek çok gerçek dışı ithamla karşı karşıya kaldım. Bu, en iğrenciydi. Benimle ilgili bu iftirayı çıkaran, iftiraya iftira ekleyen, köpürten herkes şerefsizdir! Bugüne kadar susmamın nedeni gazetemin açıklamayı kendisinin yapmak istemesi. Açıklama dün birinci sayfadan duyuruldu ve yapıldı.

Ben açık bir kadınım. Her konuda şeffaf oldum. 26 yıldır Hürriyet’te çalışıyorum. İşimi de hep tutkuyla yaptım. Herhangi bir röportajdan para aldığımı, para istediğimi söyleyecek bir babayiğit varsa gelsin karşıma, yüzüme söylesin. Ya da çıksın medyaya söylesin, “Evet verdim!” diye.

Bu yapılan aşağılık bir şey, isim vermeden muallak bir şekilde gazetede yayınlanan her röportajda para alışverişinin olduğunun ima edilmesi... O zaman açıkla! Söyleyeni de getir karşıma! Düşmanlığın, kıskançlığın, alt oymanın bu kadarı fazla! Bir de gazetem bana iyi bir maaş ödüyor, niye böyle bir şeye ihtiyaç duyayım?

Benim menajerim filan da yok, ben şarkıcı mıyım? Neresinden tutarsan tut elinde kalacak bir iftira. Benim alnım açık. Gizli saklı bir şeyim yok. Saklayamam da zaten. Her şeyi anlatırım ben. Evet, markalarla işbirliği yapılmıştır.

Sadece bizde değil, tüm dünyada projeler geliştiriliyor. Üstelik sadece ben değil, pek çok yazar dahil olmuştur. Her şey kurumun bilgisi dahilinde gerçekleşmiştir ve Hürriyet’in işidir..."

Bunun üzerin Sevilay Yılman bir yazı daha yazdı ve Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar'ı adres gösterdi.

Ayşe Arman'dan ikinci bir açıklama geldi.

Sabah yazarı Dilek Güngör: Vahap Munyar Ayşe Arman'ın yaptıklarını anlatırken oradaydım - Resim: 2

Medyafaresi.com