Abone Ol

Sabah Yazarı Dilek Güngör Ciner'in Bloomberg HT'sine Fena Çaktı

Sabah gazetesi ekonomi yazarı Dilek Güngör, Turgay Ciner'in eşi Bloomberg HT Kurucusu Didem Ciner'in başında olduğu ekonomi kanalıyla ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.  

Sabah Yazarı Dilek Güngör Ciner'in Bloomberg HT'sine Fena Çaktı

“ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın her açıklamasını canlı yayınlayan kanal, kendi ülkesinin Merkez Bankası Başkanı'nın konuşmalarını neden gündeme getirmez?” diye soran Güngör, “Aklıma iki seçenek geliyor: Ya Kavcıoğlu'nun açıklamaları birkaç gündür ısrarla sürdürdükleri haberleri çürütecek cinsten ya da ABD'deki patronları yayına izin vermiyor! Tuhaf yani...” değerlendirmesinde bulundu.

Dilek Güngör’ün bugünkü köşesinden ‘ABD'deki Patron mu Kızdı!’ başlıklı bölüm şöyle:

Didem Ciner ve Michael Bloomberg bir arada

“Biliyorsunuz Türkiye'de ekonomi kanalı sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Herhalde herkesin en çok bildiği A Para ve Bloomberg... A Para'nın çizgisi de duruşu da belli... Ben Bloomberg'inkini pek anlayamadım.

Dün Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun TOBB ile buluşmasındaki konuşmayı izleyecektim. TV'de kanalları dolanırken Bloomberg'in Merkez Bankası'nın açıklamasını canlı yayınlamaması dikkatimi çekti. Meğer, daha önce de yayınlamamış...

Ne bileyim?

ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın her açıklamasını canlı yayınlayan kanal, kendi ülkesinin Merkez Bankası Başkanı'nın konuşmalarını neden gündeme getirmez?

Öyle ya...

Sonuçta Türkiye'de faaliyet gösteriyorsun.

Aklıma iki seçenek geliyor: Ya Kavcıoğlu'nun açıklamaları birkaç gündür ısrarla sürdürdükleri haberleri çürütecek cinsten ya da ABD'deki patronları yayına izin vermiyor! Tuhaf yani...”