Abone Ol

ROK ve Nagehan Alçı Çifti Atina'dan Ev mi Alıyor?

Habertürk yazarı Nagehan Alçı ile gazeteci eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında OdaTV yazarı Serdar Cebe'den flaş bir iddia geldi.

ROK ve Nagehan Alçı Çifti Atina'dan Ev mi Alıyor?

OdaTV’de köşe yazılarına devam eden gazeteci Serdar Cebe, sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Serdar Cebe yaptığı paylaşımda, Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın Yunanistan’ın başkenti Atina’da üzerinde Galatasaray formasıyla bir bankada görüldüğünü yazdı.

Tweetinde “Acaba ev mi alıyorlar” sorusunu yönelten Cebe, “Beyin göçü mü gerçekleşiyor” ifadelerini kullandı.

İşte dikkat çeken o paylaşım:

ROK ve Nagehan Alçı Çifti Atina'dan Ev mi Alıyor? - Resim: 1

HABERTÜRK’TEKİ POLEMİKLE GÜNDEMDEYDİLER

Habertürk yazarı Nagehan Alçı ile Fatih Altaylı arasında Beyoğlu'ndaki Suriyeli ve Arap nüfus yoğunluğu üzerinden çıkmış, tartışmaya Rasim Ozan Kütahyalı da dahil olmuştu.

Kütahyalı, “Adamda ROK takıntısı hatta obsesyonu var hayatım. Herkes biliyor bunu. Ne yapsın obsesif-kompülsif kişilik bozukluğunu, komplekslerini aşamıyor bu kardeşimiz. 60 yaşında ama infantil bir tiptir bu Fatih Altaylı. Onu da öyle kabul et, hoşgörülü ol. Olgun insan davranışı bekleme..” ifadelerini kullanmıştı.

BEYİN GÖÇÜ NEDİR?

Beyin göçü, yetiştirilmesi için büyük kaynak gerektiren veya yetiştiği halde ilgisizlik ve olanaksızlık nedeniyle bilim insanı, hekim, mühendis gibi vasıflı insan gücünün daha gelişmiş bir ülkeye göç etmesi. İyi eğitimli, üreten, düşünen, nitelikli çalışanların araştırma veya çalışma hedefiyle yurt dışına gitmesi durumudur.

Kaynak: Medyaradar