Abone Ol

Rapçi Khontkar'ın LoL Ve Valorant'ı Kötüleyen Paylaşımı Cevabını Aldı

Ünlü Rapçi Khontkar dün gece Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında LoL ve Valorant tarzı oyunların saçma olduğunu dile getirdi. Bu paylaşımın ardından Riot Games sunucusu Dora Stratera Özsoy'dan cevap gecikmedi.

Rapçi Khontkar'ın LoL Ve Valorant'ı Kötüleyen Paylaşımı Cevabını Aldı

Rap camiasının önde gelen isimlerinden Khontkar dün gece Twitter'da yaptığı paylaşımla tepkileri üzerine çekti. Sivri bir dili olmasıyla da bilinen ünlü Rap'çi yaptığı paylaşım, YouTuber ve aynı zamanda Riot Games ve espor sunucusu olan Dora StrateraÖzsoy'dan tepki gördü.

Khontkar dün gece Twitter'da yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Öyle LoL'müş, Valorant'mış dandik dundik oyunları oynamam. Düşüncelerimi yayında aktaracağım. Kalite hep peşinde olduğum bir şeydir, bilirsiniz."

Khontkar'ın bu yaptığı paylaşım oyun severler tarafından "gereksiz bir hareket" olarak nitelendirildi.Riot Games sunucusu Dora Özsoy'dan ise yapılan bu paylaşıma cevap gecikmedi.

YouTuber ve Riot Games'te Espor sunuculuğu yapan Dora Özsoy Khonkar'ın oyun dünyasına bu yaklaşımının ardından cevap vermekte gecikmedi. Dora Özsoy, Khontkar'ı retweetleyerek şu ifadeleri kullandı; "Dandik dundik dediğin oyunun şarkıları bile senin şarkılarından daha güzel olunca tabii."

Rapçi Khontkar'ın LoL Ve Valorant'ı Kötüleyen Paylaşımı Cevabını Aldı - Resim: 1