Abone Ol

Ramazan'da en çok hangi televizyon programı izleniyor?

Bugün 07:30 CumaTelevizyonlar Ramazan için program yapsa da programlar ne geçmiş yıllardaki kadar tat veriyor ne de reyting alıyor...

Ramazan'da en çok hangi televizyon programı izleniyor?

Ramazan ayının yaz dönemine gelmesi, ekranlardaki durgunluğa çare olmadı. Televizyonlar Ramazan için program yapsa da programlar ne geçmiş yıllardaki kadar tat veriyor ne de reyting alıyor...

Kanal 7'nin iftar ve sahur programları Ramazan'da öne çıkarken Star'da yayınlanan Nihat  Hatipoğlu'yla İftar ve sahur programları ve Ender Saraç'la Ramazan da büyük ilgi görüyor. Atv'nin Ramazan programları dikkat çekerken bu yıl Kanal D Ramazan programı yapmadı.

Ramazan'ın en flaş ismi Cübbeli Ahmet Hoca'nın Flas TV'ye transferi çok ses getirirken, izlenme oranlarında aynı sesi getiremedi. Cübbeli Hoca'nın programları alt sıralarda yer aldı.

AGB verilerine göre derlenen gün gün izlenme oranları sıralanırken, aynı programın bölünmüş adlarla (Dua, özel, vb) listeye giren kısımlarının en üst sırada yer alan bölümü dikkate alınarak liste hazırlandı.

Toplam izleyici ilk yüz içinde yapılan derlemede Ramazan'da en çok izlenen programların ilk 20 içine giremedikleri görüldü.

İLK GÜN ENDER SARAÇ BİRİNCİ

Ramazan'ın ilk günü Ender Saraç'la Ramazan (Star) ramazan programları içinde ilk sırada yer aldı programın toplam izleyici listesindeki sırası ise 26 oldu. Ardından Nihat Hatipoğlu'yla İftara Doğru (Star) geldi. Daha sonra sırayla Ömer Döngeloğlu ile Sahur (Kanal 7), Mustafa Karataş'la İftar (Kanal 7), İftar Zamanı (STV), Mekke ve Medine'de Sahur (ATV), Cübbeli Hoca'yla Sohbetler (Flash)...

CÜBBELİ AHMET HOCA ARADIĞINI BULAMADI

12 Ağustos'ta İkinci gün ise Ender Saraç'la Ramazan (Star) ramazan programlarında ilk sırada olurken ardından gelen programlar şöyle sıralandı; Ömer Döngeloğlu ile Sahur (Kanal 7), Nihat Hatipoğlu ile Sahur Özel (Star), Mustafa Karataş'la İftar Saati (Kanal 7), İftar Zamanı (Stv), Mekke ve Medine'de Sahur (atv), Cübbeli Ahmet Hoca'yla Sohbetler (Flash)

KANAL 7'DE SAHUR FARKI

13 Ağustos'ta ise   Ömer Döngeloğlu ile Sahur (Kanal 7) birinciliği ele geçirirken ardından ramazan programı sıralaması şöyle oldu; Nihat Hatipoğlu'yla Sahur (Star), Nihat Hatipoğlu ile İftar (Star), Endar Saraç'la Ramazan (Star), Mustafa Karataş'la İftar Saati(Kanal 7), İftar Sofrası (atv), İftar Zamanı (stv), Cübbeli Ahmet Hoca'yla Sohbetler (Flash), Mekke ve Medine'de Sahur (atv)

STV ZAYIF KALDI

14 Ağustos'ta Ömer Döngeloğlu ile Sahur (Kanal 7) birinci olurken diğer Ramazan programları şöyle sıralandı; Nihat Hatipoğlu'yla Sahur (Star), Mustafa Karataş'la İftar Saati(Kanal 7), Nihat Hatipoğlu ile İftar Duası (Star), İftar Sofrası (atv), Cübbeli Ahmet Hoca'yla Sohbetler (Flash), İftar Zamanı (STV), Mekke ve Medine Sahur (atv)

 MUSTAFA KARATAŞ BİRİNCİ

15 Ağustos'ta ise Mustafa Karataş'la İftar Saati(Kanal 7) Ramazan programları arasında ilk sıraya yerleşirken sıralama şöyle oldu; Ömer  Döngeloğlu ile Sahur (Kanal7), Nihat Hatipoğlu ile Sahur Özel (Star), Nihat Hatipoğlu'yla İftar'a Doğru (Star), Ender Saraç ile Ramazan Tekrarı (Star), Cübbeli Ahmet Hoca ile Sohbetler (Flash), İftar Sofrası (atv), Ramazan Hali (STV), İftar Zamanı (STV), Mekke ve Medine'de Sahur (atv), Şehir ve Ramazan (Kanal 7)

 STAR'IN KOZU HATİPOĞLU

16 Ağustos'ta Ömer Döngeloğlu ile Sahur (Kanal 7) ilk sırada yer alırken sıralama şöyle oldu; Nihat Hatipoğlu ile Sahur Özel (star), Endar Saraç'la Ramazan (star), Mustafa Karataş'la İftar Saati (Kanal 7), Nihat Hatipoğlu'yla İftar'a Doğru (star), İftar Sofrası (atv), Cübbeli Ahmet Hoca'yla Sohbetler (Flash), İftar Zamanı (STV), Mekke ve Medine Sahur (atv)

REKABET SÜRÜYOR

17 Ağustos'ta Nihat Hatipoğlu ile Sahur Özel (Star) Ramazan programlarında ilk sırayı alırken sıralama şöyle oldu; Ömer Döngeloğlu ile Sahur (Kanal 7), Ender Saraç'la Ramazan (Star), Mustafa Karataş'la İftar (Kanal 7), Nihat Hatipoğlu'ya İftara Doğru (Star), İftar Sofrası (STV), Cübbeli Ahmet Hoca'yla Sohbetler (Flash), Mekke ve Medine Sahur (atv), İftar Zamanı (STV)

ÖMER DÖNGELOĞLU YİNE BİRİNCİ

18 Ağustos'ta Ömer Döngeloğlu ile Sahur (Kanal 7) ilk sırada yer alırken sıralama şöyle oldu; Nihat Hatipoğlu'yla Sahur Özel (Star), Mustafa Karataş'la İftar Saati (Kanal 7), Nihat Hatipoğlu'yla İftar'a Doğru (Star), Cübbeli Ahmet Hoca'yla Sohbetler (Flash), İftar Sofrası (atv), İftar Zamanı (STV).

TRT, AGB tarafından ölçülmediği için TRT'nin Ramazan programlarıyla ilgili bir veri bulunmamaktadır.

Haber 7