Abone Ol

O filmde benimle sevişen adam kim?

İstanbul’da yaşayan iş kadını, internetteki yetişkin sitelerinde kendisini görünce şoke oldu ve “Benimle sevişen o adam kim?” diyerek mahkemeye koştu…

O filmde benimle sevişen adam kim?

İSTANBUL’da yaşayan bir iş kadını (41), bir tekstil firmasında yöneticiydi. Eşinden 2.5 yıl önce boşanan kadın, kendini geçtiğimiz yıl benzeri ancak filmlerde görülebilecek bir kâbusun içinde buldu. Eski kocası, yurtdışından yayın yapan bir internet sitesinde, iş kadınının başka biriyle çekilmiş sevişme videolarını görmüştü.

Kadın videoyu izleyince, vücudundaki 2 ben ile ameliyat izlerinden, o kadının kendisi olduğunu anladı. Video birkaç gün içinde yaklaşık 10 internet sitesine daha düştü.

‘ŞUURUM YERİNDE DEĞİLDİR’

ŞOK geçiren kadın, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, şikâyetçi oldu. İfadesinde, “Boşandıktan sonra hiç erkek arkadaşım olmadı. Benimle cinsel ilişkiye giren, görüntülerimi çeken ve internette yayımlayan kişinin kim olduğunu bilmiyorum.

Ne zaman, kiminle cinsel ilişkiye girdim ise bu ilişki benim rızam dışında olmuştur. Sevişmenin yaşandığı mekânı hiç hatırlamıyorum. Şuurumu etkileyici ilaç verilip verilmediğini de hatırlamıyorum. Muhtemelen şuurum yerinde değildir” dedi.