Abone Ol

Polis çocuğu Beyazıt Öztürk'e hain damgası vuramazsınız!

Kanal D'deki Beyaz Show programına bağlanan bir kadın izleyicinin sözleri sosyal medyada olay oldu. Beyazıt Öztürk'ü bazı çevreler anında vatan hainliğiyle suçladı. Peki 20 yıldır evimizin çocuğu olan bir televizyon yıldızına karşı çok ayıp olmuyor mu?

Polis çocuğu Beyazıt Öztürk'e hain damgası vuramazsınız!

Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’a Diyarbakır’dan telefonla bağlanan Ayşe Çelik isimli öğretmen, bölgede yaşananlara dikkat çekti. Öğretmenin konuşmasını kesmeyen Beyazıt Öztürk sosyal medyada bazı kendini bilmezler tarafından vatan haini ilan edildi.

Dahası sözde hükümete yakın medya da anında bu gürültücü koroya katıldı ve Türkiye'nin en sevilen yıldızlarından Beyazıt Öztürk'e karşı bir linç kampanyası başlatıldı.

20 yıldır ekranlarda samimiyetiyle, vatan sevgisiyle, insan sevgisiyle örnek olan ve ailemizden biri haline gelen Beyazıt Öztürk'e hain damgası vurmak çok çirkindir, ayıptır, vicdanları yaralar.

Polis çocuğu olan Beyazıt Öztürk'ü vatan hainliğiyle suçlayanların, ne kadar vatansever olduğu ise tartışmalıdır..

MEDYAFARESİ

AYŞE ÇELİK NE DEDİ?

“Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız?” sorusuyla konuşmasına başlayan öğretmen Çelik, medyanın tutumuna işaret ederek, “Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın” dedi.

Polis çocuğu Beyazıt Öztürk'e hain damgası vuramazsınız! - Resim: 1Diyarbakırlı Ayşe öğretmenin sözleri Beyaz Show'a damga vurdu

Beyazıt Öztürk, Ayşe öğretmenin sözünü kesmedi. Ayşe öğretmen konuşmasını tamamladıktan sonra "Bir alkış alalım Ayşe hanıma. Çok çok teşekkür ediyoruz. Hassasiyetiniz için de çok teşekkür ediyoruz. Biz de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Emin olun. Ama bu söyledikleriniz bir kere daha ders oldu. Burdan ordaki herkese selam olsun. Barış dilekleri bizim için de geçerli. Biz de söylüyoruz. Elinize yüreğinize sağlık" diyerek telefonu kapattı.

Polis çocuğu Beyazıt Öztürk'e hain damgası vuramazsınız! - Resim: 2Sabah, Beyaz Show'u arayan Diyarbakırlı Ayşe Öğretmen'in peşine düştü

AKP’nin havuz medyası bu konuşmanın ardından Beyazıt Öztürk ve Ayşe öğretmeni vatan haini ilan etti. Polis çocuğu olan Beyazıt Öztürk için "PKK propagandası yaptı" başlıkları atıldı.

Star gazetesinin internet sitesi , “Beyaz Show’da PKK’ya tek söz söylemeden örgüt propagandası yapan sözde öğretmen ve buna yer veren Beyaz büyük tepki topladı. Öğretmen olduğunu iddia eden Ayşe Çelik adında bir kişi Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show’a telefonla bağlanarak HDP’li vekiller ve PKK yandaşlarıyla aynı ağızdan konuştu ve herkesin gözü önünde örgüt propagandası yaptı” dedi.

Polis çocuğu Beyazıt Öztürk'e hain damgası vuramazsınız! - Resim: 3Beyaz Show'a katılan Ayşe Çelik kimdir? MEB'den açıklama var

Yeni Şafak video haberinde “Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show programı canlı yayında yapılan bir PKK propagandasına sahne oldu. Canlı yayına telefon ile bağlanarak öğretmen olduğunu iddia eden ve PKK diliyle konuşan izleyici bağlantının sonunda stüdyo tarafından alkışlandı” ifadelerine yer verdi.

Haber 7 internet sitesi de haberi “Beyaz Show’da PKK propagandası” diyerek verdi. Haberde “PKK terörü sebebiyle bölgeden ayrılmak zorunda kalan öğretmenleri bile suçlayan Çelik, ne hikmetse hendek kazma talimatı veren HDP ile PKK’ya toz kondurmadan öz yönetim ilan edilen bölgelerde devletin çocukları katlettiği iftirasını attı ve sokağa çıkma yasağının ilan edildiği bölgelerde operasyonların durdurulması çağrısında bulundu” diye yazdı.

Takvim gazetesinin internet sitesinde ise “Aydın Doğan haber programları yetmedi şimdi de eğlence programlarını da PKK yandaşları ve HDP’nin hizmetine sundu. Öğretmen olduğunu iddia eden Ayşe Çelik adından bir kişi Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show’a telefonla bağlanarak HDP’li vekillerle aynı ağızdan konuştu ve herkesin gözü önünde PKK propagandası yaptı” diye yazdı.