Abone Ol

Polat Alemdar'ın yeni dizisinde Alma Terzic sürprizi

Çekimleri Antalya Elmalı'da süren dizinin Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İpek Karapınar, İbrahim Kendirci ve Kürşat Alnıaçık gibi ünlü isimlerden oluşan kadrosuna dünyaca ünlü Bosna Hersekli oyuncu Alma Terzic de katıldı.

Polat Alemdar'ın yeni dizisinde Alma Terzic sürprizi

Şubat ayının son haftasına yetiştirilmesi beklenen dizinin yayın günü için başta salı ya da çarşamba arasında seçim yapılması planlanıyordu.

Üstelik Necati Şaşmaz'ın yeni projesinin 6 yıl önce iş ortaklığını noktaladığı kardeşi Raci Şaşmaz'ın 4 sezondur salı akşamları seyirciyle buluşan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisiyle rakip olup olmayacağı da merak konusuydu.

Ancak son gelen haberlere göre dizinin pazar akşamları yayınlanması gündemde...

Öte yandan çekimleri Antalya Elmalı'da süren dizinin Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İpek Karapınar, İbrahim Kendirci ve Kürşat Alnıaçık gibi ünlü isimlerden oluşan kadrosuna dünyaca ünlü Bosna Hersekli oyuncu Alma Terzic de katıldı.

Diziye dahil olduğunu Nöbet'in 3. bölüm senaryosunu sosyal medya sayfasından paylaşarak 'Nöbetteyiz' notuyla duyuran Terzic, arkeolog ajan Jennifer rolüne hayat verecek.

Jennifer kasaba kırsalında yapılan arkeolojik alandaki kazı çalışmasıyla ilgili gibi görünse de asıl amacının istihbarat çalışması yapmak olduğu ortaya çıkacak. Ajan rolü için daha önce Wilma Elles ile görüşüldüğü de gündeme gelmişti.