Abone Ol

PKK'nın kan damlayan silahşörleri! Paşa kimlere kızdı?

Tuğgeneral Vahdettin Bereceli, teğmen Cumhur Akdağ'ın eşi Pınar Akdağ'ın ölümüyle ilgili PKK açıklamasına tepki gösterdi.

PKK'nın kan damlayan silahşörleri! Paşa kimlere kızdı?

PKK terör örgütünün Osmaniye'de şehit edilen asker eşi Pınar Akdağ ile ilgili yaptığı açıklamayı yayınlayan internet sitelerine sert tepki gösteren Batman Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vahdettin Bereceli, yazıyı yazanları "eli kanlı terör örgütünün hain kan damlayan silahşörleri" olarak lanse etti.

Tuğgeneral Vahdettin Bereceli, Osmaniye'den terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda teğmen Cumhur Akdağ'ın eşi Pınar Akdağ'ın şehit olması nedeniyle büyük üzüntü içinde olduğunu söyledi.

Hain saldırıya ilişkin PKK terör örgütünün açıklamasını yayınlayanlara internet sitelere sert tepki gösteren Tuğgeneral Bereceli, şöyle konuştu:

"Pınar, eli kanlı terör örgütü mensuplarının, kalleşlerin, hainlerin kurdukları tuzak sonucunda lojmanında şehit oldu. Pınarımızın bir tek suçu vardı. Kocasının peşinde Anadolu'nun bağrında dolaşmak, kocasını arazide gezerken yalnız bırakmamak, ona her zaman destek olmak, ona iyi bir eş olmaktı. Başka hiçbir suçu yoktu. Ama eli kanlı terör örgütü mensupları ve maalesef eli kanlı terör örgütü mensupları kadar hain kaleminden kan damlayan silahşörler, internet sayfalarında haklıymış gibi onların demeçlerine yer vermiştir "dedikten sonra terör örgütünün internet sitelerine yansıyan açıklamasını yırtıp attı.