Abone Ol

Pique Shakira Ayrılığında Ortak Servet Dudak Uçuklattı

Tüm dünya Shakira ve Pique'nin ayrılığını konuşuyor! 12 yıllık ilişkinin bitmesinin ardından ayrılan çiftin mal varlıkları merak konusu oldu. İşte Gerard Pique ve Shakira'nın paylaşacakları dudak uçuklatan ortak serveti.

Pique Shakira Ayrılığında Ortak Servet Dudak Uçuklattı

Barcelona'nın İspanyol yıldızı Gerard Pique ile Kolombiyalı dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, 12 yıllık ilişkilerini bitirdiklerini geçtiğimiz günlerde resmen bitirdi.

12 yıllık ilişkinin sona ermesinin ardından ayrılan çiftin mal varlıkları merak konusu oldu. Gerard Pique ve Shakira'nın paylaşacakları dudak uçuklatan ortak servetleri ortaya çıktı.

SHAKIRA'NIN 300 MİLYON DOLAR SERVETİ VAR!

Sabah'ın İspanyol basınından derlediği habere göre; dünyanın en iyi şarkıcılardan biri olarak kabul edilen 45 yaşındaki Shakira, 13 Latin Grammy ve 3 Grammy dahil olmak üzere 420'den fazla ödül kazandı.

Forbes'a göre, 300 milyon dolar ve yaklaşık 280 milyon euroya tekabül eden serveti olan Shakira mirasını sadece müzikle toplamamıştır. 45 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı 13 yaşında şarkı söylemeye başlarken işletmeleri, yatırımları ve büyük bir gayrimenkul mirası var.