Abone Ol

Paylaşımına Troller Tarafından Montaj Yapılan Ezgi Mola Ateş Püskürdü

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündem olan oyuncu Ezgi Mola, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendi fotoğrafını kullanıp "Help Turkey" kampanyasını karalayan trollere adeta ateş püskürdü.

Paylaşımına Troller Tarafından Montaj Yapılan Ezgi Mola Ateş Püskürdü

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ezgi Mola, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendi fotoğrafını kullanıp "Help Turkey" kampanyasını karalayan trollere çok sert sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ezgi Mola, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendi fotoğrafını kullanıp "Help Turkey" kampanyasını karalayan trollere çok sert sözler söyledi.

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda fotoğraflarının kullanıldığı görsel ile "Help Turkey" paylaşımı yapıp "Etiketlere ilk gün bende destek vermiştim ama büyük bir operasyonun parçası olduğumu anladım" ifadelerini kullanan troller için "Bunu yapan geri zekalı : buna harcayacağın zamanı ülkenin yanan toprağını korumaya harcasan vatana millete daha hayırlı evlat olursun geri zekalıııııııı!! Havadan yardım talebi duyur, insanlara ihtiyac listeleri yolla bi işe yara bunu yapacağına be! S.SÜrlcek Akıl yok ya bunlarda" şeklinde konuşan Mola sosyal medyada gündem oldu.

İşte o paylaşım;

Paylaşımına Troller Tarafından Montaj Yapılan Ezgi Mola Ateş Püskürdü - Resim: 1

fenoreporter.com