Abone Ol

Hayat Kadınları Veresiye ile Çalışmaya Başladı

Pandemi hayat kadınlarını da vurdu: "Müşterinin paranın yüzde 50’sini peşin, geri kalanını sonra vermek istemesi artık kimseyi şaşırtmıyor. Hatta yemekle bile ödeme yapmak isteyen var..."

Hayat Kadınları Veresiye ile Çalışmaya Başladı

Moskova’da seks işçileri, cinsel ilişki karşılığında 'taksitle' ya da 'veresiye' ödeme kabul etmeye başladı." Rusya Seks İşçileri Forumu’ndan yapılan bu açıklama, müşterilerin salgın döneminde ciddi ödeme güçlüğü çektiği belirtildi.

Rusya Seks İşçileri Forumu menajeri Marina Avramenko Rus medyasına yaptığı açıklamada, “Pazarlık yapmaya ya da veresiye hizmet istemeye başladılar. Müşterinin paranın yüzde 50’sini peşin, geri kalanını sonra vermek istemesi artık kimseyi şaşırtmıyor. Hatta yemekle bile ödeme yapmak isteyen var. Eskiden böyle bir şey yoktu” dedi.

Türkrus sitesinin aktardığına göre, gelirlerin azalması sonrası müşteri sayısında büyük düşüş olduğunu belirten Avramenko, “İşleri sürdürebilmek için bazıları aynı fiyat karşılığında daha fazla hizmet sunmaya, bazıları ise tehlikeli şeyler yapmaya razı olmaya başladı” diye konuştu.

Avramenko, hayat kadınlarının çoğununun salgın döneminde 1000 ila 5 bin ruble arasında fiyatlara çalıştıklarını söyledi.