Abone Ol

Panayırda seviştiler, bir de utanmadan el salladılar!

Milwaukee'de düzenlenen panayırda bir çift, çocuklu ailelere ve gençlere aldırmadan güpegündüz sevişti. Büyük tepki çeken yüzsüz çift gözaltına alındı

Panayırda seviştiler, bir de utanmadan el salladılar!

Amerika’nın Milwaukee kentinde düzenlenen Eyalet Panayırı bütün ziyaretçileri şoke eden bir olaya ev sahipliği yaptı. Oysa her yıl düzenlenen etkinlik oldukça sıradan bir şekilde başlamıştı...

Çocuklu aileler stantları geziyor ve sahnede at ve köpeklerin şovunu izlemek için zaman öldürüyordu. Fakat o sırada bazı sesler panayır alanını kaplamaya başladı.

Panayırı gezenler sesin olduğu yere yaklaştıklarında ise durum ortaya çıktı: Bir bankonun üzerinde yarı çıplak bir çift sevişiyordu. Olayın şokunu atlatamayan turistler, 28 yaşındaki Robert Beasley ve Desiree Anderson, etrafta dolaşan çocuklu ailelere aldırmadan bir bankonun üzerine uzanarak sevişmesine ne tepki vereceklerini bilemedi.

KAMERAYA EL SALLADILAR

Panayırda seviştiler, bir de utanmadan el salladılar! - Resim: 1

sözcü'nün aktardığı habere göre; bazı turistler kameraya sarılarak çiftin sevişme anın kaydederken diğerleri de güvenlik güçlerini çağırdı. Robert Beasley’nin profesyonel güreşçi olduğu ortaya çıkarken çift bu kalabalığa rağmen sevişmeye devam etti ve hatta kameraya el bile salladı.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri çifti ‘kamu düzenini bozmaktan’ gözaltına alırken çiftin videosu kısa sürede paylaşım ve izlenme rekoru kırdı. Yaşananların ardından konuşan turistler, “Biz buraya köpek ve at gösterisi izlemeye çocuklarımızla gelmiştik. Fakat insanların sahnede sevişeceğini bilmiyorduk” ifadesini kullanarak çifti sert bir şekilde eleştirdi.