Abone Ol

Öztürk Yılmaz: Halkı sokağa döküp, Türkiye'yi Venezuela'ya çevirmek istiyorlar

Ardahan Bağımsız milletvekili, Öztürk Yılmaz, İstanbul seçimlerinin genel seçim havasına sokulmaması gerektiğini söyleyerek, "burnuma pis kokular geliyor. Seçimi genel seçim havasına adeta bir siyasi meydan savaşına sokmak isteyenler var"dedi.

Halkı sokağa döküp Türkiye'yi Venezuela'ya çevirmek istiyorlar

Müşerref Seçkin / TürkiyeGündemi

CHP'den ihraç  edilen Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz İstanbul seçimlerinin genel seçim havasına sokulmak istendiğini belirtti ve "çok dikkat etmek gerekir. Bütün siyasi partiler İstanbul'a örgütlerini yığıyor. Seçim sonuçlandığında kitleler manipülasyona açık olur." dedi.

Öztürk Yılmaz "Dışarıda, özellikle içerideki siyasilerin vereceği
malzemeyle Türkiye'yi Venezuela'ya, Mısır'a çevirmeye çalışanlar, halk ayaklanmalarının teşvikedildiği, kışkırtıldığı bir ülkeye çevirmek isteyen bazı çevrelerin olduğunu biliyoruz.. Burnuma pis kokular geliyor."dedi

Seçimlerin demokratik ve olgun bir yarışla cereyan etmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz; Adil, özgür ve şeffaf bir seçim olması gerekir. Sandıktan çıkacak demokratik sonuç her neyse bunu bütüntarafların kabul etmesi lazım. Bu işin 23 Haziran;da kapanması lazım. Türkiye'nin ağır ekonomik
sıkıntılarla uğraşırken bir de İstanbul temelli bir istikrarsızlık yaratacak mecraya sürüklenmemesi gerekir" diye konuştu.

Yılmaz, şu değerlendirmede bulundu:

Artık bir karar çıktı, bunu değiştirmek mümkün değil. Seçimin mutlaka demokratik ve olgunlukla yapılması lazım. Türkiye'nin  Venezuela gibi veya seçim şaibesiyle başlayan, istikrarsızlaşan başka ülkeler gibi bir mecraya sürüklenmesini asla istemem. Çünkü aynı gemideyiz.

TürkiyeGündemi