Abone Ol

Ozan Tufan'dan şoke eden tweetler

Fenerbahçe'nin 'bonservisi için 4 milyon Euro teklif ettik' açıklamasını yaptığı Bursasporlu Ozan Tufan, Galatasaray taraftarı çıktı. Ozan, 22 Nisan 2012'deki Galatasaray-Fenerbahçe maçından önce "Saldır Galatasaray" hashtag'ini paylaştı.

Ozan Tufan'dan şoke eden tweetler

'futbolarena.com'un haberine göre; Fenerbahçe’nin transferi için Bursaspor’a 4 milyon Euro teklif ettiğini açıkladığı, Trabzonspor’un da almak için devrede olduğu Ozan Tufan, Galatasaray taraftarı çıktı.

Bu sezon hem Bursaspor hem de Milli Takım formasıyla gösterdiği performansla transferin gözdesi haline gelen Ozan için Fenerbahçe ve Trabzonspor yarışıyor.

ÖNCE YAZDI, SONRA SİLDİ
Ozan Tufan, resmi twitter adresi olan 'OzanT17' adresinden, 22 Nisan 2012’de yani Bursaspor ile profesyonel sözleşme imzalamadan önce Galatasaray’a destek veren tweetler attı. Ozan, Bursaspor'la sözleşme imzaladıktan sonra bu paylaşımları sildi.

DERBİ GÜNÜ 'SALDIR GALATASARAY' HASHTAG'İNİ PAYLAŞTI
Ozan’ın 22 Nisan 2012’de “Bugün günlerden Galatasaray”, “Saldır Galatasaray!” hashtag'lerini paylaşarak Galatasaray’a destek verdiği gün Galatasaray-Fenerbahçe maçı oynanıyordu.

Söz konusu maçta sarı lacivertli takım, ezeli rakibini Ziegler ve Stoch’un golleriyle 2-1 yenmişti. Galatasaray’ın tek golünü ise serbest vuruştan Selçuk İnan atmıştı.

Ozan Tufan'dan şoke eden tweetler - Resim: 1