Abone Ol

OYAK Yatırımdan Türk Hava Yolları hissesi THYAO için hedef fiyat güncellemesi: 458 TL hedefi

OYAK Yatırım, Türk Hava Yolları (THYAO) için hedef fiyatını 458 TL'ye çıkardı, son fiyat 310 TL. Yatırım tavsiyesinde %47,74 prim potansiyeli öngörüyor.

OYAK Yatırımdan Türk Hava Yolları hissesi THYAO için hedef fiyat güncellemesi: 458 TL hedefi

Türk Hava Yolları A.O.(THYAO)'nın borsadaki yıldızı parlamaya devam ediyor. Dev aracı kurum OYAK Yatırım, THYAO hisseleri için hedef fiyatını önceki 402 TL'den 458 TL'ye yükselterek, yatırımcılara " endeks üstü getiri" tavsiyesinde bulundu.

5 Nisan 2024 tarihinde yapılan açıklamaya göre, OYAK Yatırım analistleri THYAO hissesinin son fiyatını 310 TL olarak kayda geçti. Aracı kurumun analizine göre, hisse için belirlenen yeni hedef fiyat, mevcut piyasa fiyatına göre %47,74’lük bir prim potansiyeline işaret ediyor.

Son yıllarda gösterdiği olağanüstü performansla dikkat çeken THYAO, yatırımcısına son beş yılda %2047,57 oranında getiri sağladı. Tüm zamanlar bazında ise getiri oranı %13721779,58 gibi bir seviyeye ulaştı.

YTD: YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sizlere sunulan bu haber bir yatırım tavsiyesi değildir. Finansal veriler ve piyasa analizleri hakkında bilgilendirme amacı taşıyan bir haber metnidir. Yatırım tavsiyesi, yatırım danışmanları veya lisanslı finans profesyonelleri tarafından bireysel yatırımcıların mali durumları, risk toleransları ve yatırım hedefleri göz önünde bulundurularak verilir. Bu nedenle, metindeki bilgileri yatırım tavsiyesi olarak değil, sadece bilgilendirme amaçlı olarak kullanmalısınız. Herhangi bir yatırım kararı almadan önce, mutlaka profesyonel bir danışman ile görüşmelisiniz.