Abone Ol

Oscar Ödüllü Yapımlar Çok Yakında Disney+'ta

“Avatar: Suyun Yolu”, “Black Panther: Yaşasın Wakanda” ve “The Banshees of Inisherin” yakında Disney+ ekranlarına gelecek.

Oscar Ödüllü Yapımlar Çok Yakında Disney+'ta

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen 95'inci Oscar Ödülleri, 12 Mart gecesi Hollywood’daki Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleşen törenle sahiplerini buldu.

The Walt Disney Company, bünyesindeki ABC Entertainment, Disney+, Disney Television Studios’, 20th Television Animation, ABC Signature, Freeform, FX, FX Productions, Hulu, Lucasfilm Ltd., Marvel Studios, National Geographic Content, National Geographic Documentary Films, Searchlight Television ve Walt Disney Studios dahil olmak üzere stüdyolarından aday yapımlarla bu yılki Oscar yarışına dahil oldu.

AVATAR: SUYUN YOLU VE BLACK PANTHER: YAŞASIN WAKANDA YAKINDA DISNEY PLUS'TA

Oscar Ödülleri’nde The Walt Disney Company yapımı “Avatar: Suyun Yolu” En İyi Görsel Efekt, “Black Panther: Yaşasın Wakanda” ise En İyi Kostüm Tasarımı Oscar’larına değer görüldü. Bu ödüllü iki yapım yakında Disney+ ekranlarında olacak.

Birçok sinema eleştirmeni tarafından bu yılın favori yapımı olarak gösterilen ve Collin Farrell’ın başrolde olduğu “The Banshees of Inisherin” de yakında Disney+’taki yerini alacak.

Akademi Ödülleri’nin adayları arasında yer alan diğer Disney yapımlarından "Kırmızı", "Le Pupille", "Tehlikeli Ateş" ve "Empire of Light" ise Disney+’ta izleyicileriyle buluşuyor.