Abone Ol

Orgeneral Musa Avsever’den Erdoğan’a: Size müteşekkirim, sarılmak istiyorum

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısına son kez katılan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "Size müteşekkirim sarılmak istiyorum" dedi. Erdoğan da, "Kendisi duygulandı, biz de duygulandık. Sağ ol" diyerek, Org. Avsever'e sarıldı. Erdoğan, MGK'ya son kez katılan komutanlara hediyelerini takdim etti.

Orgeneral Musa Avsever’den Erdoğan’a: Size müteşekkirim, sarılmak istiyorum

Erdoğan başkanlığındaki MGK, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Son kez MGK toplantısına katılan, 30 Ağustos'ta emekliye ayrılacak olan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ve MGK Genel Sekreter Yardımcısı Tuğgeneral Alper Eser'e, Erdoğan tarafından saat ve çini hediye edildi.

Burada yaptığı konuşmada, askerliğe 1971'de başladığını söyleyen Avsever, bir askerin gelebileceği en üst seviyeye geldiğini ve  bu şûra ile emekliye ayrıldığını belirterek, Erdoğan'a teşekkür etti. Konuşması sırasında duygulanan Avsever'e sarılan Erdoğan, "Kendisi duygulandı, biz de duygulandık. Sağ ol" ifadelerini kullandı.