Abone Ol

FETÖ'cü damat Kavurmacı’nın alkışı paylaşım rekoru kırıyor

FETÖ'nün çatı örgütü TUSKON Başkanı Rıza Nur Meral'in 1 Mart 2014 tarihinde iktidarı alenen tehdit etti O konuşmasını Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı, en önden dinleyip alkışlamıştı.

FETÖ'cü damat Kavurmacı’nın alkışı paylaşım rekoru kırıyor

FETÖ’nün işadamı örgütü TUSKON’un başkanı Rıza Nur Meral o gün açık açık Recep Tayyip Erdoğan’ı tehdit etmişti. O konuşmasını Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı, Boydaklar grubunun patronu ve Ortadoğu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gür en önden dinleyip alkışlamıştı. Rızanur Meral konuşmasının finalinde alenen Recep Tayyip Erdoğan’ı alenen tehdit etmiş ve o sözleri ayakta alkışlanmıştı. Rızanur Meral şöyle demişti:

-“Yakın gelecekte kimlerin inlerde yaşadığını, kimlerin saklanacak in arayacağını, kimlerin müsvedde kimlerin asıl olduğunu herkes görecektir.

Kadir Topbaş damadının 17 Aralık sonrası FETÖ'yü bıraktığını söylemişti. Ömer Faruk Kavurmacı'nın TUSKON'daki bu görüntüleri Topbaş'ı yalancı çıkarmıştı. Çünkü bu görüntüler 17-25 Aralık'tan sonra çekilmişti ve FETÖ alenen iktidarı tehdit ediyordu.