Abone Ol

O fotoğrafları yayarak amacıma ulaştım!

Senem Kuyucuoğlu’nun kokain partisindeki görüntülerini yayınlayan arkadaşı Mert Ortaç, “Onun göz göre göre ölüme yürümesine seyirci kalamazdım, artık tedavi olacağından eminim, amacıma ulaştım” dedi

O fotoğrafları yayarak amacıma ulaştım!

Manken Senem Kuyucuoğlu’nun sosyal medya hesaplarını hack’leyen ve fotoğraflarını sızdıran Mert Ortaç; ünlü mankenin TV ekranına çıkıp konuşmasının ardından amacına ulaştığını söyledi. Ortaç; Kuyucuoğlu’nun hesabından şunları yazdı: “Arkadaşlar bu hesap Senem Kuyucuoğlu’nun kontrolünde değildir. Dünden beri size bu tweetleri, sms’leri, fotoğrafları servis eden benim.”

SENEM KUYUCUOĞLU FOTO GALERİSİ

SENEM KUYUCUOĞLU'NUN ŞOK FOTOĞRAFLARI

Ortaç, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Belki birçok kişi yaptığımı yanlış bulabilir fakat tek bir nedenim vardı. O da, Senem’in kendi gerçek-liğine dönüp bir şeyleri kabul etmesi ve silkelenip kendine gelmesi, tedavi olmasıydı. Bu akşam haberlerde gördüm ki, amacıma ulaşmışım. Senem bunu Tolga Karel gerçeğini itiraf ederek ve gözümün içine bakarak söylediği sözle kanıtladı.”

BENİ UYUŞTURUCUYA TOLGA KAREL ALIŞTIRDI

ANNESİNİN İSYANI

ÖZ KARDEŞiMDEN BiLE YAKINDI

Ortaç: “Artık Senem’in tedavi olacağından eminim. Yaptığım paylaşımlara son veriyorum. Kendisi hiçbir zaman benim düşmanım olmadı. Her zaman öz kardeşimden bile daha yakındı. Göz göre göre ölüme yürümesine daha fazla seyirci kalamazdım. Onu resetlemek için buna mecburdum. Umarım herşey dilediği gibi olur.”