Abone Ol

"Nutuk atmakla olmuyor!!!" TV5 Çalışanlarının feryadını kim duyacak?

Her fırsatta, Allah, din, Kur'an, Peygamber diyerek toplanan paralarla kurulan Saadet Partisi'nin kanalı TV5'te huzursuzluk doruğa çıktı. İşte bir grup çalışanın gönderdiği açıklama!!!

"Nutuk atmakla olmuyor!!!" TV5 Çalışanlarının feryadını kim duyacak?

"Bizler, din Allah, Kitap, Kur-an diyenlerin Televizyonu olan ve sermayesi, bu değerlere inanmış saf Müslümanların paralarıyla kurulmuş, TV 5 çalışanlarıyız.

Ancak TV'de çalıştığımız süre içersinde yaşadıklarımız, bizlere maddi ve manevi sıkıntılar vermeye başladı. Yaklaşık 2 Milyon Euro'ya kurulan TV 5 için, TV'yi kuran yönetim, uzun zamandır herhangi bir yatırım yapmadı. Üstünü üstlük, eş dost ahbap çavuş ilişkileri içersinde, hayatında TV'nin yayın odasını görmemiş kişiler işe alınarak, bu TV'de etkin konumlara getirildi.

Bizler alnının akıyla çalışıp, helal kazanç sağlamak niyetinde olan, TV 5 çalışanlarıyız. Ancak tam 6 aydır maaş alamıyor veya avans şeklinde ücretlerimiz ödenmektedir.

Buradan bütün kamuoyuna sesleniyoruz… "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" nutukları atan TV 5 yöneticilerine soruyoruz. Bizler açız, peki sizlerde aç mı yatıyorsunuz, yoksa tok mu? Lütfen söyleyin Allah Aşkına. Şu mübarek Ramazan ayında, adeta fitre almaya hak kazanacak duruma geldik. Lütfen söyleyin Allah Aşkına, Bize de var mı bir sadaka! Bizler iftar'ı ve sahur'u cömert sofralarla yaparken, sizler şatafatlı iftar sofralarında, en güzel yemekler yiyorsunuz. Lütfen söyleyin Allah aşkına. Bize de yok mu güzel bir lokma! Her fırsatta 'Adil Düzen' sloganını ağzınızdan eksik etmezken, biz burada üç kuruş maaşımızı alamayışımız, hangi ekonomik düzenin göstergesidir. Lütfen Söyleyin Allah Aşkına, sesimizi duyan yok mu bu Dünyada! Sadece işsiz kalmamak için çalıştığımız TV 5'te, gidecek bir yerimiz olsun diye işe gidiyoruz. Feryadımız size TV 5 yönetime. Lütfen söyleyin Allah Aşkına, feryadımızı duyar mısınız acaba! İşteki huzursuzluk, artık evlerimize de yansıdı. Eşlerimize söyleyecek tek bir sözümüz kalmadı. Lütfen söyleyin Allah Aşkına, yuvamızı kurtarsanıza!

Şu kesindir ki, İslamcı Medya'da çalışanlarının emekleri, bu güne kadar hep sömürüldü. Lütfen söyleyin Allah Aşkına. Ne zaman bitecek hak yemek, ayetlerden örnek vererek bize bir anlatsanıza! En büyük günah, 'kul hakkıdır' der, türlü fetvalar verirsiniz. Lütfen söyleyin Allah Aşkına. Şu bizim çalınan haklarımıza, yok mu bir fetva! Ne gidecek bir yerimiz kaldı, ne de diyecek bir tek sözümüz.

Bize öğretilen değerlere bakarak, çelişkilere düşüyoruz. Lütfen söyleyin Allah aşkına. Şunu bilin ki Allah'a olan inancımızla kalıyoruz hala ayakta! TV 5 çalışanları olarak, hakkımızı alamadık, içimizden iş yapmak gelmiyor artık. Lütfen söyleyin Allah aşkına. Asgari ücretle kim geçinir, süslü kelimelerle bir anlatsanıza! Arkadaşlarımız aletleri isteksiz kullanmaya, bozulursa bozulsun demeye başladı. Lütfen söyleyin Allah aşkına. Sorumlusu sizsiniz, günahımız boynunuza! Ne hayallerle başladık, TV5'e bu yayın kuruluşuna... Gördüklerimizden sonra düştük hayal kırıklığına.

Lütfen söyleyin Allah aşkına. Siz o çok eleştirdiğiniz 'Siyonist Medya' kadar olamadınız asla! Din, Allah, Kitap dediniz, hizmet ettirdiniz. Hakkımızı ise, bir türlü vermediniz. Lütfen söyleyin Allah aşkına. Hala gelmediniz mi insafa! Eyyy Allah'ım güzel Allah'ım.

Bize bu imtihanın mıdır, yoksa TV 5 yöneticilerine mi imtihanın. Lütfen söyleyin Allah aşkına. Ne zaman kavuşacağız hakkımıza!"

TV 5 Çalışanları