Abone Ol

Nurgül Yeşilçay’lı Paramparça dizisinin kamera arkası CNN International’da

Paramparça dizi setine konuk olan “İpek Yolu: Geçmiş, Bugün, Gelecek” programı, 30 Ocak Cumartesi günü saat 14.30’da CNN International’da yayınlanacak.

Paramparça'nın kamera arkası CNN International’da

Türkiye’nin uluslararası ticaretteki modern rolünü eski İpek Yolu rotası üzerinden inceleyen CNN International’ın İpek Yolu: Geçmiş, Bugün, Gelecek programı Türkiye’nin ünlü televizyon dizisi Paramparça’nın setine konuk oldu. Dizinin kamera arkası görüntülerini kayda alan kanal, dizinin yıldızı Nurgül Yeşilçay’a da mikrofon uzattı.

NURGÜL YEŞİLÇAY’IN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

CNN International’a konuşan Yeşilçay, dizideki karakterin cazibesinden tutkuyla bahsetti: “Ailesi için çabalayan bir anne. Zengin bir adama aşık olan fakir bir kadın. Evet, bu bir klişe ama ben klişelere bayılıyorum!"

CNN, Türkiye’nin uluslararası izleyici rakamlarında İngilizce yayınlanan dizilerden sonra nasıl ikinci konuma geldiğini ve Latin Amerika, Asya, Orta Doğu ve ötesinde nasıl geniş bir izleyici kitlesine ulaştığını da araştırdı. Paramparça dizisinin prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin Mali İşler Müdürü Hakan Erin, “Türkiye pazarı bizler için yeterli değil. Bu yüzden dizilerimizi ihraç etmemiz gerekiyor. Dizilerimizi tam olarak nasıl satacağımızı, hangi ülkeleri ele alacağımızı biliyoruz. Bu işin arkasında bir matematik var, buna senaryo mühendisliği diyoruz" dedi.

CNN International’ın İpek Yolu: Geçmiş, Bugün, Gelecek programı her ay Çin ve İtalya arasındaki eski kervan yolu üzerinde yer alan farklı ülkeleri ziyaret ediyor. Türkiye’nin uluslararası ticaretteki modern rolü ve eski İpek Yolu mirasını konu alan program için Türk ürünlerine olan küresel talebi karşılamak üzere oluşturulan modern İpek Yolu'nun üç farklı hikayesini anlatmak için Bursa, Ayvalık ve İstanbul’da çekimler yapıldı. Paramparça dizi setinin yanı sıra, TOFAŞ yönetimi, Ana Gıda ve Olivos Ottoman yönetimleri ile de röportajların gerçekleştirildiği programın Türkiye bölümünü ilk yayını 30 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek.

Nurgül Yeşilçay Erkan Petekkaya ile barıştı!

Nurgül Yeşilçay'dan Paramparça itirafı

Erkan Petekkaya: Nurgül Yeşilçay’la o sahnede öpüşmedik

Nurgül Yeşilçay, pozlarıyla Instagram'ı salladı!