Abone Ol

Nurgül Yeşilçay'ın Yeni Dizisi Veda Mektubuna Reyting Şoku

Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisi büyük bir şok yaşadı. Gelen reyting raporları tam bir hayal kırıklığı

Nurgül Yeşilçay'ın Yeni Dizisi Veda Mektubuna Reyting Şoku

Haftalardır 'Veda Mektubu' dizisinin reklamları dönüyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi için Kanal D oldukça yüksek bütçeler ayırmıştı. Camdaki Kız, Üç Kız Kardeş, Yargı gibi dizileri yayınlayan Kanal D yönetimi büyük bir hüsran yaşadı.

Kadrosunda iddialı isimlerin yer aldığı 'Veda Mektubu' dizisinin ilk bölümü ekrana gelirken beklenen  izlenirlik oranı elde edilemedi. Ulusalpost'da aktarılanlara göre; Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi Veda Mektubu, 27 Şubat pazartesi akşamı ilk bölümü ile ekrana gelirken büyük hayal kırıklığı yaşandı.

Sonuçlar karşısında Kanal D yönetimi de şaşkına döndü. Dizi tüm kişiler kategorisinde on beşinci oldu. Sıralamanın yanı sıra tüm izleyici gruplarında ortalamanın çok altında gelen reytingler Kanal D yönetimini de şoka uğrattı.

VEDA MEKTUBU DİZİSİNİN HİKAYESİ HAKKINDA BİLGİLER

Cumhuriyet'te yer alan haberde; Veda Mektubu dizisinin gerçek hikayesine de yer verildi. Veda Mektubu dizisinin yapımcılığını Gül Oğuz üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

 

Dizinin konusu;

Yıllar önce bir mektup ile Alanur ve Ziya'nın ayrılan yolları çocukları yüzünden beklenmedik bir şekilde kesişir. Ve iki aile arasında genç aşıkların üzerinden nefes kesen bir hesaplaşma yaşanır.

VEDA MEKTUBU OYUNCULARI

Veda Mektubu dizisinin kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Emre Kıvılcım ve Rabia Soytürk gibi usta isimler yer alıyor.  

VEDA MEKTUBU DİZİSİNİN UYARLAMA OLDUĞU İDDİALARI

Senaryosunu Deniz Akçay'ın yazdığı Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu uyarlama dizi değildir.

VEDA MEKTUBU DİZİSİNİN RAKİPLERİ

Alparslan Büyük Selçuklu, Yasak Elma, Bir Küçük Gün Işığı ve Ömer dizilerine rakip olan Veda Mektubu'nun işinin oldukça zor olacağı belirtiliyor.