Abone Ol

Nur Yerlitaş'ın yıkıldığı an! Annesini toprağa verdi...

FOTO GALERİ - Nur Yerlitaş'ın annesi Saadet Yerlitaş'ın cenazesi dün Levent Camii'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Nur Yerlitaş'ın yıkıldığı an! Annesini toprağa verdi...

NUR YERLİTAŞ AYAKTA ZOR DURDU FOTO GALERİ

Uzun süredir tedavi gören annesi Saadet Yerlitaş’ı kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş kötü haberi twitter’daki sayfasından sevenleriyle paylaşmıştı.

Haberin duyulmasını ardından Bülent Ersoy, Hülya Avşar ve Sibel Can’ın da aralarında bulunduğu bir çok ünlü isim Yerlitaş’ın evine akın etmişti. Nur Yerlitaş’ın annesi Saadet Yerlitaş’ın cenazesi dün Levent Camii’nde ikindi namazının ardından ecnaze namazı kılındı.

Yerlitaş’ın ayakta durmakta güçlük çektiği cenazede sandalye getirildi. Nur Yerlitaş sık sık sandalyeden kalkarak annesinin tabutu başına gitti ve ’Annem, canım annem’ diyerek ağıtlar yaktı. Nur Yerlitaş’ın en büyük destekçilerinden biri Ebru Gündeş oldu.

Gündeş, Yerlitaş’a sık sık sarılarak teselli etti. Ancak daha sonra Gündeş, sahnesi olduğu için uzun süre kalamayarak camiden ayrıldı. Ersoy’da İzmir konserinden dolayı önceki gün evinde Yerlitaş’a taziyelerini iletirken cenazeye katılamadı.Yerlitaş’ın yakın dostlarından Sibel Can’ın da cenazede olmaması dikkat çekti. Ancak Sibel Can’ın Yerlitaş’ın evinde olduğu ve cenaze sonrası evde okutulacak olan mevlidin hazırlıklarını yaptığı öğrenildi.

Yerlitaş’ın annesi Saadet Yerlitaş’ın cenazesine katılanlar arasında Orhan Gencebay, Haluk Ulusoy, Mehmet Ali Erbil, Derya Tuna, Oya Aydoğan, Elif Dürüst, Şirin Yalçın gibi ünlü isimlerinde aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katılarak acı gününde Nur Yerlitaş’ı yalnız bırakmadı.

SÖZCÜ

NUR YERLİTAŞ’IN ANNESİNİ SİBEL CAN YIKADI