Abone Ol

Nur Viral canlı yayında şok yaşadı: Kocam beni aldatıyor diyen kadının eşi aniden eve gelince..

Nur Viral'in Hayatta Her Şey Var, programına telefonla bağlanan bir kadın, 40 yıllık eşinin kendisini komşusuyla aldattığını anlattı. Başından geçenleri anlatan kadın, beklenmedik anda eşinin eve gelmesiyle yakalandı. Sunucu Viral de telaşlanarak "Seni yeniden bağlayacağım yayına ama şimdi kapat" dedi.

Nur Viral canlı yayında şok yaşadı: Kocam beni aldatıyor diyen kadının eşi aniden eve gelince..

İddiaya göre; Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey var programına telefonla bağlanan bir adının Lale olduğunu ifade eden bir kadın, 40 yıllık eşinin kendisini komşusuyla aldattığını anlattı. Canlı yayında yaşadığı ihaneti anlatan Lale Hanım, eşinin eve gelmesiyle korku yaşadı. Lale Hanım'ın sesindeki durumu fark eden sunucu Nur Viral ise herhangi bir tartışmanın çıkmaması için kadından telefonu kapatmasını rica etti. O an kapatmak istemeyen Lale Hanım, sunucunun ısrarı sonucu ikna oldu. Viral, Lale Hanım'ı daha sonra tekrar arayacağını söyleyerek gelecek hafta programında yer alacağını belirtti.

''Eşim yorganın altına girerek 45 dakika onunla konuştu, dinledim; elim ayağım titredi''

Yaşadığı ihaneti canlı yayında anlatan Lale Hanım, bir süredir eşinden şüphelendiğini belirtti. Lale Hanım şöyle konuştu: "Ben Antalya'dan arıyorum Lale ismim. 40 senelik evliyim 3 tane çocuğum var. 5 senedir kocamdan şüpheleniyordum. En son oğlumu evlendirirken kocamda değişiklikler olduğunu fark ettim. 1 yıldır ilişkimiz olmadı. Bir komşumuz vardı. Eşim yorganın altına girerek 45 dakika onunla konuştu, dinledim. Elim ayağım titredi. Kahvaltı hazırladım yapmaya başladım. Geldi, 'Canım bana niye haber etmedin?' dedi. Ben de, 'Senin canına başlarım. Birine gündüz birine gece mi canım mı diyorsun? dedim. O da, 'Sen yanlış duymuşsun öyle bir şey yok.' dedi. İnkar üstüne inkar etti. Kadın kocamın yolda önüne geçmiş. 'Beraber aşk yaşayalım' demiş. Eşim de, 'Ben evliyim.' demiş. O da 'olsun beni de idare et' demiş. Eşim sen ittin beni. Hastasın" dedi.

"Bizim yüzümüzden bir şey olsun istemiyorum, söz veriyorum seni yeniden bağlayacağım yayına''

Viral'in "Şimdi bulduğu kadın nerede?" sorusuna cevap vermeye hazırlanan Lale Hanım, eşinin eve gelmesiyle bir an duraksadı. Canlı yayında kadının sesinden bir şeyler olduğunu anlayan sunucu, "Bizim yüzümüzden bir şey olsun istemiyorum. O evdeyken konuşma. Şeker hastasısın şekerin yükselir. Söz veriyorum seni yeniden bağlayacağım yayına. Aklım sende kalacak" deyip telefon bağlantısını kesti.

O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN