Abone Ol

No:309 9.bölüm fragmanında Lale'nin kafasını karıştıran olay!

No:309 dizisinin merakla beklenen 9.bölüm fragmanı yayınlandı. No:309'da bu hafta da çok eğlendirecek. Onur erkek çocuğu olacağı için mutluluktan havalara uçmaktadır. Ancak beklemediği bir gelişme yaşanacaktır.

No:309 9.bölüm fragmanında Lale'nin kafasını karıştıran olay!

No:309 bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelecek. FOX TV'nin eğlenceli dizisi No: 309'da Onur'un ayakları yerden kesiliyor. Ancak Oğlu olacağının haberini aldıktan sonra mutluluktan uçan Onur'u şoke edecek bir olay yaşanacaktır. Lale ise artık Onur ile yaşadıklarını sorgulamaktadır. Arkadaşlarının yönlendirmesi sonra Lale kimsenin beklemediği bir karar alacaktır.

No:309 SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Onur’un Pelinsu ile öpüştüğünü gören Lale , Onur’a karşı olan duygularını sorgular. Ona karşı kontrollü ve mesafeli olmaya karar verir. Lale’nin bu duygularından habersiz olan Onur Lale’nin tavırlarını yanlış anlar ve kendisine hiçbir duygu beslemediğini düşünür.. O da Lale’ye karşı gardını alır.. Ağva da yakınlaşan Onur ve Lale birbirlerinden yine uzaklaşmışlardır.. Betül sinsi planlarına devam etmektedir. Fotoğrafları İsmet’e gösterir.


No:309 9.BÖLÜM FRAGMANI

No:309 SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Lale ve Onur Ağva’da aralarındaki buzları eritmişlerdir. Bu sefer onlar ailelerine oyun oynamaya karar verirler. Bu arada Onur’un Ağva’ya Lale ile gittiğini öğrenen Pelinsu, Betül ve Erol ile bir takım planlar içerisine girer. Doktor Onur’un Lale’yi davet ettiği organizasyona Erol ve Filiz de katılır. Keyifli geçen bu organizasyonda acaba onları ne gibi sürprizler beklemektedir?
Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar.. Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

hürriyet