Abone Ol

Nevşin Mengü: Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu aday göstermemek için taktik yapıyor

Gazeteci Nevşin Mengü, Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da katıldığı son üç etkinlikte İmamoğlu'nun yer almamasına ilişkin, "Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu aday göstermemek için ön seçim yolunu yapıyor olabilir" iddiasında bulundu.

Nevşin Mengü: Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu aday göstermemek için taktik yapıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da katıldığı son üç etkinlikte İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun neden olmadığına dair iddialar hala gündemde.

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında yaşananlara ilişkin bazı iddiaları YouTube kanalına taşıyan gazeteci Nevşin Mengü, "İmamoğlu'nun özel kaleminin bile bilgisi yok bu ziyaretlerden. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu aday göstermemek için ön seçim yolunu yapıyor olabilir" dedi.

"Kılıçdaroğlu, isyankar çocuk olarak görüyor İmamoğlu'nu" diyen Mengü, şöyle devam etti:

"Ön seçim diyorlar, il seçimleri oluyor falan CHP'de. Acaba bunun yolu mu yapılıyor? İmamoğlu'nu çıkarttırmayacak mı acaba Eren Erdem? Siyasi yasak gelebilir diyerek önünü mü kesecekler?" 

Daha önce gazeteci İsmail Saymaz'a konuşan İmamoğlu, "Sorunun muhatabı ben değilim. Bilgi sahibi olmadığınız bir hususta cevap da veremezsiniz" demişti.