Abone Ol

Nazilli Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi açıldı

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve hizmete giren Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi’nde bayanlara kuaförlük hizmeti sunulmaya başlandı.

Nazilli Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi açıldı

Sosyal Belediyecilikte sınır tanımayan Nazilli Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi Hizmette Sınır Tanımıyor...

Nazillili bayanlardan gelen istek ve talepler değerlendirilerek, Nazilli Belediyesi personeli tarafından verilen kuaförlük hizmetlerinin tamamı ücretsiz olarak bayanlara sunuluyor.

Nazilli Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi açıldı - Resim: 1

Verilen kuaförlük hizmetinin ücretsiz olarak sunulması özellikle dar gelirli ve imkânları kısıtlı olan bayanlar tarafından memnuniyet ile karşılanıyor.

Nazilli Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi açıldı - Resim: 2
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık

Kadın Dayanışma evinde ihtiyaca göre hizmetlerin de verilmeye başladığını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Çeşitli eğitimler ve çalışmalar yapılan bu dayanışma evlerimizde faaliyetlerimiz sürekli artarak devam edecek. Belediyemiz personelince hizmet verilen Nazilli Belediyesi Özgecan Aslan Kadın Dayanışma evinden tüm Nazillili bayanlarımızın yararlanmasını diliyorum.

Nazilli Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi açıldı - Resim: 3

İnşallah önümüzdeki süreç içinde Nazilli’mizin başka mahallelerinde de Nazilli Belediyesi Özgecan Aslan Kadın Dayanışma evi gibi yerler yaparak Nazilli’nin tüm bayanlarına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Nazilli Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi açıldı - Resim: 4Nazilli’de Örnek ve Özel Bir Proje Daha! Engelsiz Yaşam Parkı