Abone Ol

Nazilli’de Örnek ve Özel Bir Proje Daha! Engelsiz Yaşam Parkı

Nazilli Belediyesinin kendi imkânları ile yaptığı Engelsiz Yaşam Parkı’nın Engelli Çocukların rahat kullanabileceği şekilde tasarlandığını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Engelliler Parkı örnek ve özel bir projedir." dedi.

Nazilli’de örnek proje! Engelsiz Yaşam Parkı

Nazilli Belediyesi'nin engelliler için yaptığı özel çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Şu ana kadar toplamda 870 adet engelli normal araç ile akülü aracı ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza ulaştırıldığını belirten Başkan Alıcık engelli vatandaşlarımız için Engelsiz Yaşam Parkı’nın açıldığını ve bu parkların sayısının arttırılacağı müjdesini de verdi.

Nazilli’de Örnek ve Özel Bir Proje Daha! Engelsiz Yaşam Parkı - Resim: 1

Nazilli Belediyesinin kendi imkânları ile yaptığı  Engelsiz Yaşam Parkı’nın Engelli Çocukların rahat kullanabileceği şekilde tasarlandığını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Engelliler Parkı örnek ve özel bir projedir. Engelsiz Engelli Parkı kapsamında yapılan Oyun parkında engelli kardeşlerimiz güvenli bir şekilde oyuncaklardan faydalanabilecek.

Nazilli’de Örnek ve Özel Bir Proje Daha! Engelsiz Yaşam Parkı - Resim: 2

Oyuncaklara tekerlekli sandalyeleri ile rahatça ulaşabilecekler. Çift şeritli tekerlekli sandalye yolu, engelli kullanıma uygun oturma grupları, kayganlığı önleyici kauçuk zemin üzerinde engelli fitness aletleri de yer almaktadır” dedi.

Nazilli’de Örnek ve Özel Bir Proje Daha! Engelsiz Yaşam Parkı - Resim: 3

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Engelsiz Yaşam Parkı'nda çocuklarla birlikte..