Abone Ol

Mutfak Dolapları Beğenilmeyen Kılıçdaroğlu'ndan Açıklama Geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün gündüz saatlerinde evinin mutfağında çekilmiş bir video ile gençlere seslenmişti. Mutfak dolaplarına ilşlkin çok sayıda yorum yapıldı.

Mutfak Dolapları Beğenilmeyen Kılıçdaroğlu'ndan Açıklama Geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün gündüz saatlerinde evinin mutfağında çekilmiş bir video ile gençlere seslenmişti.

Kılıçdaroğlu’nun, “Size evimin mutfağından sesleniyorum. Biliyorum bu paylaşımın altına bir süre sonra bir troll ordusu saldıracak. Neymiş efendim, ‘Kılıçdaroğlu muhalefet yapamıyormuş, liderlik yapamıyormuş’. E haklılar! ‘128 milyar dolar’ ezberlerini bozdu. Bakın sevgili gençler sizden bir isteğim var; bunları artık yemeyin. Çünkü bunlar gidici. Biz iktidara geliyoruz. Size sözüm söz. Sizden çalınan ne varsa, hepsini alıp size vereceğim. Çünkü ben sizleri çok seviyorum” sözleri sosyal medyada çokça konuşuldu.

“MUTFAK DOLAPLARIMIZA DERTLENEN GENÇLER OLMUŞ, SAĞ OLSUNLAR”

Akşam saatlerinde kişisel Twitter hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, videonun ardından mutfak dolaplarına takılanlar olduğunu belirterek, “Sevgili gençler, o dolap kapaklarının arkasında iç huzur var. Selvi Hanım ve ben, huzuru hiçbir şeye değişmeyiz” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, “Mutfak dolaplarımıza dertlenen gençler olmuş 🙂 Sağ olsunlar, var olsunlar. Sevgili gençler, o dolap kapaklarının arkasında iç huzur var. Selvi Hanım ve ben, huzuru hiçbir şeye değişmeyiz.

Bu arada Troller bu akşam da #HangiKılıçdaroğlu diye kampanya başlatmış. Onların da işi zor. Saray’ın bana atadığı trollerime başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.Mutfak Dolapları Beğenilmeyen Kılıçdaroğlu'ndan Açıklama Geldi - Resim: 1