Abone Ol

Murat Boz'dan çocuk itirafı

Aslı Enver'le güzel bir birliktelik yaşayan Murat Boz çocuk istediğini bakın hangi sözlerle dile getirdi.

Murat Boz'dan çocuk itirafı


Bugün vizyona giren ‘Dönerse Senindir’de, hayatının aşkını geri kazanmaya çalışan genç bir fotoğrafçıyı canlandıran Murat Boz, aşka bakışını anlattı.

'AŞK HER ŞEYİ AFFETMEZ ’

Teknoloji aşkı, sevgiyi, tutkuyu biraz ayağa düşürdü. Aslında değerli bir şey aşk ama biraz gazı kaçtı. Aşkta gurur bence neye karşı gurur yapıldığıyla ilgili. Küçük hataları görmezden gelmek aşkın olmazsa olmazıdır. İlişkilerde gurur mutlaka olmalı. Aşk her şeyi affetmez. Keşke edebilse.

‘ÇOCUK İSTEYEN BİR ADAMIM’

Şu ana kadar dengeli gitmiş olsa da romantik yanım daha ağır basıyor. Çocuk isteyen bir adamım.Çocuğumun da geleceğini düşünmek zorundayım ve adımlarımı ona göre atıyorum. Aşk her yerden gelebilir. İnternetten bulup da âşık olabilirsin.

‘Dönerse Senindir’ filmi için bir araya gelen Murat Boz, Yasemin Allen ve İrem Sak, “Aşk her şeyi affeder mi?” sorusuna “Affetmez” yanıtını veriyor. Üçlünün “Aşkta gurur olmalı mı?” sorusuna yanıtıysa “Olmalı” şeklinde. “Tek geldik tek gideceğiz” diyen Murat Boz ekliyor: “Teknoloji, aşkı biraz ayağa düşürdü. Aşkın biraz gazı kaçtı.”

Murat Boz'dan çocuk itirafı - Resim: 1