Abone Ol

Murat Boz ve Aslı Enver ilk kez el ele!

2016’nın sürpriz aşkı Murat Boz ve Aslı Enver tiyatro çıkışı olaylı bir gece yaşadı.

Murat Boz ve Aslı Enver ilk kez el ele!

Aslı Enver’in İstinye’deki Enka Koleji’nde sahnelenen tiyatro oyununun çıkışını sevgilisi Murat Boz kulis kapısında bekledi. habercileri gören Murat Boz şoförüne verdiği talimatla gaza basarak gözlerden kayboldu. Kulis kapısında hayranlarıyla fotoğraf çektiren Aslı Enver ise, “Aracım geldi. O yüzden telefonla yerini bulmam lazım” diyerek habercilerin röportaj isteğini geri çevirdi. Muhabirlerin Murat Bey dış kapıda sizi bekliyor, neden hala kaçıyorsunuz sorusuna, “Yok kaçmıyoruz. Zaten her şey ortada. Murat neden kaçtı ki?” dedi.

İlişkilerinin güzel gittiğini de sözlerine ekleyen Aslı Enver dizi yemeğinin sonuna yetişmem lazım diyerek uzaklaştı. Habercilerin görüntü almasını engellemek için kolejin içinde yürüyerek izini kaybettirmeye çalışan Aslı Enver’e eşlik eden güvenlik personeli de habercilere saldırdı.

Murat Boz ve Aslı Enver ilk kez el ele! - Resim: 1Aslı Enver

BEN GİDEYİM SİZ DEVAM EDİN

Güvenliğin habercilerle arbede yaşadığını gören Aslı Enver biran korktu ve güvenliğe, “Tamam ya o kadar değil” diyerek engel olmaya çalıştı. Güvenlik görevlisi birgazetecinin boğazını sıkıp makinesini almaya çalışınca tansiyon iyice yükseldi.

Olayın ortasında kalan oyuncu, “Lütfen kapıyı açın ben gideyim. Siz kavganıza devam edin” diyerek güvenlik görevlisini azarladı. Olayın ardından araçlarına binen çiftten Murat Boz, habercileri görünce neden kaçtığı sorulunca, “Ben kaçmadım. Şoförüm kaçtı” diyerek şaşırttı.

10 saatte beklerim

Tiyatronun ardından sevgilisi Murat Boz ile Aslı Enver’in başrolünde oynadığı “Kış Güneşi” adlı dizinin Maslak Steigenberger Otel’deki yemeğine katılan çift 5 dakika mekanda kalarak aracın yolunu tuttu.

Elele objektiflere gülümseyen Murat Boz’a tiyatro ve dizi yemeği dâhil Aslı Enver’i 2 saat beklediği hatırlatılarak, geçtiğimiz günlerde de Sarıyer’de ki dizi setinde de 4 saat beklemesi soruldu. Romantik sevgili Murat Boz, Aslı Enver’e dönerek, “ 4 değil, 10 saatte beklerim Aslı’mı “ dedi.