Abone Ol

Muharrem Sarıkaya'nın Tokat Skandalına Yılmaz Özdil'den Sert Tepki

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın, yayın sırasında ses kontrolü yapan kişiye tokat attığı ortaya çıkması hakkında gazeteci Yılmaz Özdil'den de tepki geldi.

Muharrem Sarıkaya'nın Tokat Skandalına Yılmaz Özdil'den Sert Tepki

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın, yayın sırasında ses kontrolü yapan kişiye tokat attığı ortaya çıktı.

Sarıkaya, tokat attığı İHA Muhabiri Ahmet Demir olayının görüntülerinin çıkmasının ardından twitter hesabından özür diledi ve bir anda kontrolü kaybettiğini söyledi. Olay sırasında orada bulunan Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ise sessiz kalması ve duruma tepki göstermemesi de eleştirilere neden oldu.

"YAŞLI BİR ANNEM VAR"

Görüntülerin yayınlanmasını istemediğini belirten Ahmet Demir, "Çünkü yaşlı bir annem var. O bu videonun yayılması sonrası büyük sıkıntılar yaşadı. Telefonum ile sonra müdürümü arayarak özür dilediler. Kendisinin yapmış olduğu saldırıyı kabul etmiyorum ve hukuki mücadelemi başlatacağım" ifadelerini kullandı.

TÜRK HALKI İLK KEZ AÇIKÇA GÖRDÜ

Gazeteci Yılmaz Özdil'in konuyla ilgili twitter hesabından yaptığı, "Bu efendi-köle ilişkisi Türk basınında 20 yıldır yaşanıyor, Türk halkı ilk kez açıkça gördü, etik ayaklarına yatan gazeteci esnafı da sanki ilk kez oluyormuş gibi, etik tepki gösteriyormuş gibi yapıyor… İğrençtir bu mesleğin perde arkası, Türk halkı ilk kez açıkça gördü!" paylaşımı dikkat çekti.

Paylaşıma çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Muharrem Sarıkaya'nın Tokat Skandalına Yılmaz Özdil'den Sert Tepki - Resim: 1