Abone Ol

Muharrem İnce'den İzmir için adaylık açıklaması

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'le görüştü. İki liderin görüşmede yerel seçimler ve İnce'nin ifadesiyle 'memleket meseleleri' görüşüldüğü öğrenildi. Genel Merkeze girişi sırasında Muharrem İnce’ye, “İzmir için aday adayı olacak mısınız?” sorusu soruldu. İnce'nin tek kelimelik yanıtı dikkat çekti.

Muharrem İnce'den İzmir İçin adaylık açıklaması

TELE1’in haberine göre, Genel Merkeze girişi sırasında Muharrem İnce’ye, “İzmir için aday adayı olacak mısınız?” sorusu soruldu.

İnce bu soruya “Hayır” yanıtını verdi.

CHP Genel Merkezi'ndeki görüşmenin ardından basın mensuplarının karşısına geçen Muharrem İnce açıklamalarda bulundu.

"TABLO, MEMLEKETİN GELECEĞİ AÇISINDAN BİZİ ÜRKÜTÜYOR"
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, görüşme sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Yeni seçilen Özgür Özel'e başarı dileklerimizi iletmek için geldik. Memleket meseleleri için değerlendirmelerde bulunduk. Yerel seçim için de kaygılarımızı dile getirdik. Bu memleketin mülkiyesi adliyesi ele geçirilmiş durumda, yargı işlemiyor. Türkiye'de yargı adalet dağıtmıyor.

Döviz zorla orada tutuluyor. Bu tablo memleketin geleceği açısından bizi ürkütüyor. Meclis çoğunluğunu ele geçiren bir iktidar var, bu psikolojik üstünlükle seçime giriyor. CHP, amiral gemisidir. Özgür Özel'e görüşlerimizi aktardık."

ÖZEL'DEN İNCE'YE TEŞEKKÜR
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise görüşme sonrası, Muharrem İnce'ye teşekkür etti. Ve Can Atalay kararını bir hukuk garabeti olarak gördüklerini değerlendirdi.