Abone Ol

Muharrem İnce'den Fazıl Say'a Videolu Yanıt

Cumhurbaşkanı adayı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın kendisine yönelik isim vermeden yaptığı esprili göndermeye cevap verdi.

Muharrem İnce'den Fazıl Say'a Videolu Yanıt

İnce, Say'a Twitter'dan seslenerek, "Seçim gecesine dair daha önce yaptığım açıklamaları dinlememiş olabilirsiniz, aşağıda konuyu açıkladığım görüşlerinize sunarım. Bana hak vereceğini umuyorum."

Say, geçtiğimiz gün gazeteci Fatih Altaylı'nın programında iddialı çıkışlarıyla ve Altılı Masa eleştirileriyle gündem olan İnce'nin yayınıyla ilgili, "Adam, geçen sefer seçim gecesi ortalıktan yok olmuştu. Şimdi daha seçime 2 ay kala yok ediyor kendini. “Mİ”ydi, “MiBemol” olmuş" eleştirisini yöneltmişti.

Zekanıza yakışır ince bir espri yapmışsınız

"Sayın Fazıl Say, Zekanıza yakışır ince bir espri yapmışsınız, beğendiğimi söylemeliyim. Seçim gecesine dair daha önce yaptığım açıklamaları dinlememiş olabilirsiniz, aşağıda konuyu açıkladığım kısa videoyu görüşlerinize sunarım. Videoyu izledikten sonra bana hak vereceğinizi umuyorum. Hak vermeseniz de benim gözümdeki kıymetinizde bir azalma olmayacağını, memleketimiz için çok büyük bir değer olduğunuzu düşündüğümü bilmenizi isterim. Bu durum Cumhurbaşkanının elinden ödül aldınız diye size itibar suikastı yapılmaya çalışıldığında böyleydi."