Abone Ol

Müge Anlı'da Hareketli Anlar: Emniyet Devreye Girdi

Müge Anlı'nın 9 Aralık Perşembe günü yayınlanan programında hareketli anlar yaşandı. Milyoner olma hayalleri kuran Emine Karayılan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı

Müge Anlı'da Hareketli Anlar: Emniyet Devreye Girdi

ATV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Müge Anlı'nın üstlendiği 'Müge Anlı İle Tatlı Sert' programının 9 Aaralık Perşembe günü yayınlanan bölümünde hareketli anlar yaşandı.

Milyoner olma hayalleri kuran Emine Karayılan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Hem altınlarını hem de eşini kaybeden kadının anlattıkları herkesi şaşkına çevirdi. Yaşananlar, sosyalmedya da gündem oldu.

Akrabasının sevgilisi tarafından dolandırıldığını iddia eden Emine Karayılan, 1 milyon TL hayalleri kurdu.

Eşinden habersiz binlerce liralık altınını Ayşe ve Adem Demir'e veren mağdur kadın, doğumundan hemen önce eşi tarafından terk edildi. Emine Karayılan, bahsi geçen isimlerle Müge Anlı canlı yayınında yüzleşirken gelen ihbarlar sonrası emniyet ekipleri harekete geçti.

Eşinden habersiz bir şekilde 6 bilezik, 1 Osmanlı Tuğrası, 14 cumhuriyet altını ve çok sayıda ziynet eşyasını dolandırıcılara kaptıran Karayılan, yaşananların kendisini çok yıprattığını söyledi.

Her şeyin kuyumcu borcunun olması ve eşinin kulağına gitmesi ile ortaya çıktığını ifade eden Emine Karayılan, "Çok yalan söyledim eşime ama böyle olacağını bilmiyordum. Beni eşime ihanet etmekle bile suçladılar" dedi.

8 Ekim'de doğum yapan ve yaklaşık 300 bin liralık altınını kaptıran Emine Karayılan, çocuklarından ve eşinden oldu, Müge Anlı'dan yardım istedi. Eşinin, sadakatinden şüphe duyduğu için kendisini evden attığını anlatan kadın, canlı yayında gözyaşı döktü.

Karayılan, "Eşim, bir aylık bebeğimizin kendisinden olduğuna inanmıyor. O yüzden beni affetmiyor" diye konuştu. Emine Karayılan, Ayşe Demir ve Adem Demir ile yüzleşerek eşi Osman'ın paralarını kimseye yedirmeyeceğini söyledi.