Abone Ol

Müdür Yardımcısı evli kadın öğretmenle nasıl basıldı?

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu iddiayla çalkalandı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdür yardımcılarından H.B.'nin adı, ihanet ve dayak olayına karıştı...

Müdür Yardımcısı evli kadın öğretmenle nasıl basıldı?

Eğitim ile ilgili internet sitelerinde de yer alan iddiaya göre olay şöyle gelişti:

Müdür Yardımcısı H.B., Bayrampaşa'da görevli iki çocuklu ve evli olan S.S. isimli bir öğretmen ile evinde buluştu. H.B., öğretmen ile uygunsuz bir vaziyetteyken öğretmenin polis olan kocası eve geldi.

Polis kocayı gören H.B., 'Bir tayin işi için geldim' dedi. Ancak polis koca, H.B.'yi feci şekilde dövdü. Yediği dayağın etkisiyle kafatası çatlayan H.B.'yi birlikte olduğu öğretmen ve polis kocası Gaziosmanpaşa Yıldırım Karakolu'na götürdü.

Açığa alındılar

Geçen cuma günü meydana gelen olayda taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı. Olayın duyulması üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü, H.B. ve öğretmen S.S.'yi açığa alarak haklarında soruşturma başlattı.

S.S.'nin daha önce Bayrampaşa'da bir okulda müdür olarak çalıştığı ve geçirdiği bir soruşturmada 24 bin YTL zimmetine geçirdiği iddia edildi.

Bu ilçeden tayin edilen S.S.'nin, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in hemşerisi olan H.B. ile yakınlaştığı öne sürüldü.