Abone Ol

Milliyet Yazarı Ali Eyüboğlu Fulya Öztürk'e Sert Çıktı

Fatih Portakal’la Fulya Öztürk arasında başlayan tartışmaya Ali Eyüboğlu da karıştı. Eyüboğlu Öztürk'e sert bir eleştiride bulundu.

Milliyet Yazarı Ali Eyüboğlu Fulya Öztürk'e Sert Çıktı

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Fatih Portakal’la Fulya Öztürk arasında başlayan tartışmaya dahil oldu. Öztürk’ün ekrandan canlı yayında Portakal’a bağırarak tepki göstermesini sert bir dille eleştiren Eyüboğlu, şu ifadeleri kullandı: “‘Gerçek yaşamlar’ kategorisinde üçüncü, dördüncü olmasının getirdiği özgüvenle FOX ekranından bağırma hakkını kendinde görüyorsa, reyting şampiyonları Müge Anlı ile Esra Erol’un eleştiri yapanları sopayla kovalaması lazım.”

Söz konusu tartışmaya neden olan yayın hakkında da görüşlerini dile getiren yazar, “Sunucu, ‘Ay ben bakamam’ deyip, kaçıp o işi başkasına bırakmak yerine, yüzü görülmediği halde sırf ‘ameliyat izleri aynı’ diye suçlanan kadının hakları için bu rezalete izin vermemeliydi” eleştirisinde de bulundu.

Ali Eyüboğlu’nun bugünkü köşesinden ‘Sunucu, sesini değil, sözünü yükseltmeli’ başlıklı bölüm şöyle:

“Fatih Portakal’ın eski kanalı FOX’ta yayınlanan ‘Fulya ile Umudun Olsun’u eleştirmesi programın sunucusunu çok kızdırdı.

Fulya Öztürk’ün Portakal’a, “Ekmek yediğiniz yere laf edemezsiniz” demesinin sebebi FOX’un eski ana haber yüzünün, “Türk televizyonlarında bu da oldu” haberine etiketleyerek attığı şu tweet:

“Bu ve benzerlerine program denmemeli. Sadece reyting amaçlı saçma sapan, iğrenç içerikler. Böyle içeriklere izin verenlerde kabahat. ‘Halk bunu istiyor’ demekse ilkesizlik.”

ŞİŞŞT, ŞİŞT SAKİN OL!

Portakal’ın saçma sapan içeriklere izin verdikleri için kabahatli gördüğü FOX Genel Müdürü Cenk Soner ve FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk dururken, program sunucusunun yanıt vermesi kadar, söyledikleri, vücut dili ve bağırması ilginç.

Üstelik Öztürk’ün canlı yayında ilk bağırması değil bu...

Böyle durumlarda ‘Sakin Ol’ şarkısı iyi gelir insana...

Öztürk, ‘gerçek yaşamlar’ kategorisinde üçüncü, dördüncü olmasının getirdiği özgüvenle FOX ekranından bağırma hakkını kendinde görüyorsa, reyting şampiyonları Müge Anlı ile Esra Erol’un eleştiri yapanları sopayla kovalaması lazım.

HAYIRSEVER SUNUCU

Anladık Öztürk’ün, FOX’tan kazandığı parayı ihtiyaç sahiplerine harcadığı için yaşam standartları değişmedi.

Allah razı olsun. Sağ elin verdiğini sol el görmese, sunucumuz derdini bağırmadan anlatsa daha iyi olurdu. Sesini değil, sözünü yükseltmeli iyi bir sunucu.

Olayı şahsileştirmek yerine hatayı kabullenmek bu kadar mı zor?

Mesele Fulya Öztürk’ün şahsı değil ki!

Celal Bilgin’in, cinsel içerikli video’daki kadının eşi olduğunu iddia etmesi ve bunu sunucuya izlettirmesi. Arkada ‘Hayırlı Cumalar’ yazısı, önde porno muhabbeti!

Sunucu, ‘Ay ben bakamam’ deyip, kaçıp o işi başkasına bırakmak yerine, yüzü görülmediği halde sırf ‘ameliyat izleri aynı’ diye suçlanan kadının hakları için bu rezalete izin vermemeliydi.”