Abone Ol

MHP'li Yönter Bu Kez Barış Atay'ı Hedef Aldı: Terörizmin Mazbata Almış Hali

Şahan Gökbakar'a hakaret eden MHP'li İzzet Ulvi Yönter, bu kez de Recep İvedik benzetmesi yapan TİP Milletvekili Barış Atay'ı hedef aldı.

MHP'li Yönter Bu Kez Barış Atay'ı Hedef Aldı: Terörizmin Mazbata Almış Hali

Yönetmen ve oyuncu Şahan Gökbakar'a hakaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, kendisiyle ilgili Recep İvedik yorumu yapan TİP Milletvekili Barış Atay'ı da hedef aldı

Barış Atay, Twitter hesabından Gökbakar'ın hakaretlere yanıt verdiği videoyu alıntılayarak "Şahan Gökbakar 'Recep İvedik hayali bir karakter, yaşamıyor' diyerek anlatmaya çalışmış. Fakat, yaşıyor(lar) İzzet Ulvi Yönter’e bakınca daha net anlıyorsunuz. İşte o da kravat takmış, traş olmuş, makam sahibi versiyonu…" diye yazdı.

Bunun üzerine MHP'li Yönter de Atay'a, "Kim kiminle yürüyor bellidir! Barış Atay, terörizmin mazbata almış halidir! Türkiye’ye hançer sokmak için kuyruğa girmiş haysiyet yoksunudur! Ha dağdaki eşkıya ha senin gibi Meclis’e yuvalanmış müptezeller... Aranızda hiçbir fark yoktur...Sana bakınca görülen sadece ihanettir!" dedi.

TİP'li Atay ise bu tweet'i alıntılayarak, "Çok içlendiysen, ağlayarak günlüğüne yazabilirsin" diye yazdı.

MHP'li Yönter Bu Kez Barış Atay'ı Hedef Aldı: Terörizmin Mazbata Almış Hali - Resim: 1


NE OLMUŞTU?

Orman yangınlarıyla ilgili paylaşımlarıyla dikkat çeken Şahan Gökbakar, Yeni Asır'ın sanatçıları hedef alan manşetini eleştirince, MHP'li Yönter tarafından hedef alınmıştı. Yönter, twitter hesabından Gökbakar hakkında şu paylaşımı yapmıştı: "Seviyen aynen Recep İvedik.. .Ligin Ceren ile Celal’deki rolünle birleşik! Sen kendine yardım iste Şahan, boş kafanın almadığı işlere karışma, çünkü düşmüşsün düşeceğin kadar...Ancak Türk devleti güçlüdür bunu da traji komik aklından çıkarma...Güldürmeden önce utanmayı dene!"

Yönter'in bu  paylaşımı üzerine Şahan Gökbakar yeni bir açıklama yaparak, şunları söyledi:

Bana 'boş bir insan' demiş. Kafam iyidir, çok boş bir insan değilimdir. Yaptığım filmlerin, canlandırdığım karakterlerin benimle bir alakası olmadığından ve başarıya ulaşmasından boş kafalı olmadığımı tahmin edersiniz siniriniz geçince. Ben utanılacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Bana hakaret etmeden eleştireceğiniz konuyu bulamamışsınız vallahi Ulvi amcacığım.

Bana hakaret etmek yerine rahatsız olduğunuz şeyleri anlatsaydınız ben de anlardım. Ben 2 çocuk babası 40 yaşında adamım. Bu hakaretleri yutayım mı ben şimdi? Yutuyorum! Hayırdır bana 'boş kafalı, utan' demişsiniz. Bir kere ben Recep İvedik değilim, benim adım Şahan Gökbakar. O hayali bir karakter, ben yaşıyorum İzzet Bey amcacığım. Bu nedir ya? Anam babam benimle böyle konuşmuyor. Hayırdır inşallah! Ben sizi attığınız bu tweet'le baş başa bırakıyorum."