Abone Ol

Meryem Uzerli'nin Gecenin Kraliçesi'ndeki sevişme sahneleri olay oldu

3 sezon sonra ilk kez ekranlara dönen Meryem Uzerli, sevişme sahneleriyle çok konuşuldu.

Meryem Uzerli'nin sevişme sahneleri olay oldu

Tükenmişlik sendromuna yakalanıp Türkiye'den kaçan oyuncu Meryem Uzerli üç yıl aradan sonra, yeni dizisi 'Gecenin Kraliçesi' ile ekranlara döndü. Başrolü birlikte paylaştığı Murat Yıldırım'la birlikte canlandırdığı öpüşme sahneleri ile adından söz ettirdi.

GECENİN KRALİÇESİ'NİN KONUSU

Ekranlara iddialı bir başlangıç yapan Star Tv'nin yeni dizisi Gecenin Kraliçesi'nin öyküsü şöyle başlıyor; öldürülen en yakın arkadaşının küçük oğlu Kartal'ı evlat edinen Aziz( Uğur Polat), eşini yıllar önce kaybetmiş bir iş adamıdır. Hayatına hiç bir kadını sokmak istememiştir ta ki hayatına Selin (Meryem Uzerli) girene kadar.

MERYEM UZERLİ FOTOGALERİ

Yıllardır kadınlardan uzak olan Aziz'in hayatı, Selin ile değişir. Ancak evlatlık aldığı oğlu Kartal da yıllar önce aşık olduğu kadınla bir gecelik bir aşk yaşamıştır. Selin, Güney Fransa'nın Grasse şehrinde yıllardır aşkın kokusunu aramaktadır, bu sihirli uğraş Kartal'ın ona ilk gördüğü anda aşık olmasını sağlar. Kartal ve Selin bir gecede solacak olsa da onları buluşturan aşkı yaşamaya razı gelirler.

Meryem Uzerli'nin Gecenin Kraliçesi'ndeki sevişme sahneleri olay oldu - Resim: 1Meryem Uzerli'nin yeni dizisi Gecenin Kraliçesi olay oldu

Meryem Uzerli'nin Gecenin Kraliçesi'ndeki sevişme sahneleri olay oldu - Resim: 2Gecenin Kraliçesi'ni izlemek için 5 neden

Meryem Uzerli'nin Gecenin Kraliçesi'ndeki sevişme sahneleri olay oldu - Resim: 3Meryem Uzerli'nin dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?