Abone Ol

Meryem Uzerli'nin dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

MEDYAFARESİ ÖZEL- İlk bölümü Star TV ekranlarında dün gece yayınlanan Gecenin Kraliçesi için aylardır müthiş bir reklam kampanyası yürütülüyordu. Hatta haber kanalı NTV Meryem Uzerli belgeseli bile yaptı. Ancak ilk bölüm reytinglerde bekleneni vermedi.

Meryem Uzerli'nin dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Gecenin Kraliçesi yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri. Star TV'nin tanıtım kampanyasında belirttiği gibi 3 sezon aradan sonra Meryem Uzerli'nin ekrana döndüğü ilk dizi.

MERYEM UZERLİ FOTOĞRAFLARI

Merakla beklenen dizinin ilk bölümü sosyal medyada olay yarattı, ancak reyting tablosunda beklenen başarıyı yakalayamadı.

Meryem Uzerli'nin dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? - Resim: 1Meryem Uzerli'nin yeni dizisi Gecenin Kraliçesi olay oldu

Star yönetimi böylesine iddialı bir diziyi Salı gününe koyarak diğer dizilere meydan okudu. Ancak ATV'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, FOX'un Aşk Yeniden ile savaştığı Salı gecesinde, Meryem kraliçeliğini ilan edemedi..

Fatih Portakal ile FOX Ana Haber ise bir çok dev yapımdan daha çok reyting alarak ilk yüz program içinde 2.liğini korudu.

Gecenin Kraliçesi, reytinglerde ancak Kanal D ana haberi geçebildi. Dahası Star TV'nin günlük dizisi Beni Affet bile daha çok izlendi.

İŞTE TÜM İZLEYİCİLERDE SONUÇLAR.. 

DİĞER REYTİNG TABLOLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Meryem Uzerli'nin dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? - Resim: 2