Abone Ol

Meral Akşener: 17-25 Aralık Türkiye İçin Travma...

Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan İYİ Parti lideri Meral Akşener, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor.

Meral Akşener: 17-25 Aralık Türkiye İçin Travma...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

(Erdoğan Bayraktar’ın açıklamaları) Önce Erdoğan Bayratar bey ilk tapeler gündeme geldiğinde de NTV’ye bağlanıp açıklama yapmıştı. Eğer bir şey varsa Sayın Erdoğan’ın bilgisi dahilinde yaptığını ve istifa gerekiyorsa Erdoğan’ın istifa etmesi gerektiğini söylemişti.

Bayraktar’ın bu açıklamaya kadar AKP’yi gagalayan sözleri vardı. Bir vicdan isyanı olabilir. Dönemin “Hırsız” dediği görevliler ile adının bir anılmasını istemiyor ve görevi kötüye kullanmaktan değerlendirilmesi gerektiğini söylüyor. Cemil Çiçek’in de Bayraktar’ın da önemli sözleri.

Biz Meclis’te bir soruşturma komisyonu tutup, hemen yüce divana gönderilmesini sağlayabilirsek eğer, Türkiye bir türlü unutamadığı bu travmadan kurtulur. Eğer bu arkadaşlar suçsuz ise aklanıp geri döneler. O zaman yargıda FETÖ adamları var diye sorunları varsa bugün öyle bir sorunları yok. BU 4 kişinin yüce divana gönderilmesinde fayda. O dönem ortaya çıkan paralar, tapeler, o günkü gündem için söylüyorum. Bunlar unutulmaz. Bunun üzerine 5-10 maaşlı danışmanlar ortaya çıktığında Sayın Erdoğan’a faydası olur.

Ayrıntılar geliyor...