Abone Ol

Melis Danişmend Kadıköy'de Konser Veriyor!

Maçka Parkı'nda Redd grubunun verdiği konserin ardından İstanbul’da bir konser de Melis Danişmend tarafından Kadıköy’de gerçekleştiriliyor.

Melis Danişmend Kadıköy'de Konser Veriyor!

Müzisyen Melis Danişmend Twitter hesabından “Kadıköylüler, Kadıköy’den geçenler, vapura yetişenler, saat 17:00’de İskele Meydanı’nda konserimiz var” ifadeleriyle konser haberini duyurdu.

Geçtiğimiz gün İstanbul'da Redd grubunun Maçka Parkı’nda verdiği konser koronavirüs önlemlerine uyulmadığı gerekçesiyle eleştiri almıştı. Konsere katılanlarsa eleştirilere karşı herkesin bu aktivitelere ihtiyacı olduğunu belirtmişti.

Konsere gelen Nevzat Coşkun  "Uzun zaman sonra herkes özlemişti zaten, milletin de ihtiyacı var zaten buna. En ufak fırsatta da olanları görüyorsunuz. Zaten sevdiğim bir gruptu, kalabalığa da şaşırmadım açıkçası" yorumunu yaparken Ezgi Daryürek ise, "Açık havada bulaşma oranı zaten çok düşük olduğunu araştırmalar da söylüyor. O yüzden böyle şeylere herkesin çok ihtiyacı var. Çok güzel vakit geçirdik. Zaten Maçka Parkı insanların çok güzel sosyalleştiği bir yer haline gelmişti. Umarım daha fazla konser olur Maçka Parkı'nda" diye konuşmuştu.

Melis Danişmend Kadıköy'de Konser Veriyor! - Resim: 1