Abone Ol

Melek ve Zeynep Öğretmen'in yolları ayrılacak mı?

Salı akşamları ekrana gelen duygu dolu anları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Anne dizisi 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Anne dizisinde Şule, Zeynep Öğretmen'i şikayet ediyor.

Melek ve Zeynep Öğretmen'in yolları ayrılacak mı?

Melek yaşadıkları karşısında büyük üzüntü yaşıyor. Anne dizisinde Zeynep Öğretmen ise Şule'nin şikayeti ile kaçınılmaz sona yaklaşıyor.

Anne'nin 10. bölüm fragmanları yayınlandı. Anne'nin yeni bölümünde Zeynep para karşılığında Melek'i kurtarıyor. Gönül'e ise vefa borcunu ödüyor. Melek'in ağlaması ve Zeynep öğretmenim demesi Zeynep'i derinden yaralıyor. Her şey eskisi gibi olabilecek mi? Tüm gelişmeleriyle Anne bu akşam Star'da...

Cansu Dere, Gonca Vuslateri ve Vahide Perçin gibi başarılı isimlerin rol aldığı Anne dizisi 10. bölümü ile Salı günü saat 20:00'de Star'da olacak.

Turna, suskunluğunu bozuyor!

Anne'nin yeni bölümünde Zeynep'in başının belaya girmesini istemeyen Turna, suskunluğuna son verip Şule ile mutluluk oyunu oynamaya başlar. Cengiz, Zeynep'in karşısına çıkarak, Turna konusunda bundan sonra tek muhatabın kendisi olduğunu söyler. Şule'nin Turna'yı pavyona götürmesi pavyon patronunu sinirlendirir. Bu esnada Turna'yı sormak üzere çocuk bürodan amir de pavyona gelmiştir. Polisin gelmesi pavyon müşterisini kaçırır. Patron bu zararı Cengiz'in ödemesini ister. Cengiz'in ertesi güne kadar parayı hazır etmesi gereklidir. Cengiz, bu durumu fırsata çevirerek Zeynep'ten büyük bir meblağ ister. Turna'ya düzgün bir hayat kurmak için bu parayı kullanacakları bahanesini kullanır. Zeynep parayı bulmak için büyük bir mücadeleye girişir. Gönül para konusunda Zeynep'e yardımcı olmak ister. Zeynep Gönül'deki paranın kaynağını öğrenince şok olur ve büyük tepki gösterir. Sonunda kız kardeşlerinin yardımıyla, Cahide'yi kızdıracak bir yöntemle parayı bulur. Ancak Zeynep buluşma yerine geldiğinde Cengiz yoktur. Rıfat'ın evine giden Zeynep'i orada büyük bir sürpriz beklemektedir. Anne bu akşam Star'da olacak.