Abone Ol

Meclis'te yasak aşk skandalı! ''Kıbrıs'tan hamile kaldım!''

TBMM Genel Sekreteri hakkındaki "Yasak Aşk" ve sekreterinden çocuk sahibi olduğu iddiaları Meclis Bakanlık Divanı toplantısında tartışıldı.

Meclis'te yasak aşk skandalı! ''Kıbrıs'tan hamile kaldım!''

Sekreter F.K'nın ifadesinde iddiaları reddederek, ''Kanser hastasıyım. Doğum yapmamı doktorum tavsiye etti, Kıbrıs'tan sperm aldım'' dediği öğrenildi.

Basına kapalı yapılan toplantıya katılan ve iddiaların odağındaki isim olan Genel Sekreter Ali Osman Koca ve diğer bürokratların dışarı çıkartılmasının ardından yapılan değerlendirme sırasında CHP'li İdare Amiri Ahmet Küçük söz aldı. Küçük, ''İddialar Meclis'in saygınlığını zedeliyor. Park ve Bahçeler Müdürü basit bir soruşturmada açığa alındı. Genel Sekreter hakkında çok ağır iddialar var ama halen görevde'' dedi.

Küçük, "İmzasız olsa da mektuplar geliyor, mektuplar basında yer alıyor. Meclis'in saygınlığı zedelenmesin diye konuşmadık ama bu durum açığa çıkarılmalı ve gereken yapılmalı" diye konuştu. Küçük, ayrıca Genel Sekreter'e bağlı yönetici ve memurların soruşturma sürecinde sağlıklı ifade veremeyeceğine dikkat çekti. MHP'li divan üyesi Murat Özkan da, Genel Sekreter Koca'nın soruşturma sürecinde açığa alınmamasını eleştirdi.

''KIBRIS'TAN HAMİLE KALDIM''

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ise, TBMM Genel Sekreteri Koca ile sekreteryasında çalışan F.K. arasında "Yasak aşk" iddiaları hakkında muhakkik görevlendirdiğini söyledi.

Şahin, "Endişelerinize katılıyorum. Soruşturma başlattım. Sonuca göre mutlaka gereği yapılacaktır." dedi. Şahin ayrıca, doğum yapan F.K'nın savunmasında "Kanser hastası olduğum için doğum yapmamı doktorum istedi. O nedenle hamile kaldım. Kıbrıs'tan donör aldım ve hamile kaldım" dediğini de aktardı. Şahin'in ''Sperm'' yerine ''Donör'' ifadesini kullandığı bildirildi.

Gazeteport