Abone Ol

MasterChef'te İkinci Ceketi Kim Aldı, Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye'de ceket savaşları sürüyor. Son olarak Metin'in ilk ceketi aldığı yarışmada kalan dört yarışmacı finalist olabilmek için mücadele etti. 27 Aralık Salı günü devam eden ceket savaşlarında 4 yarışmacı ceketin sahibi olarak şampiyonluk için yarıştı.

MasterChef'te İkinci Ceketi Kim Aldı, Kim Kazandı?

MasterChef'te ceketlerin sahipleri seyirciler tarafından merak edildi. 2022 sezonunun finaline doğru giden yarışmada ceketin sahibi olacak 4 yarışmacı finale uğurlanmak üzere belirleniyor. 27 Aralık akşamı yarışmanın son bölümünde dünyanın en iyi on şefi arasına giren Ebru Baybara Demir MasterChef'e konuğu oldu. Son 4'e kalan ilk yarışmacı Metin olurken Görkem, Kıvanç, Burak Kaya ve Ayaz yarışa devam ediyor. Peki, MasterChef 27 Aralık'ta kim kazandı? İşte ceketin sahibi ikinci finalist...

MASTERCHEF'TE İKİNCİ CEKETİ KİM ALDI?
Heyecanın giderek arttığı MasterChef Türkiye 2022 sezonun sonuna doğru yaklaşıyor.

27 Aralık Salı akşamı sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de yarışmacılar ikinci ceketin sahibi olarak finalist olabilmek için mücadele ediyorlar.

İkinci ceketin sahibi Ayaz oldu.

 MASTERCHEF'TEN KİM ELENDİ?
Burak, Tolga, Metin, Görkem ve Tolga arasından MasterChef'e son olarak veda eden isim Tolga oldu.

MASTERCHEF NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?
MasterChef'in ne zaman final yapacağı henüz belli olmadı. Yarışmanın, ocak ayında final yapması bekleniyor. MasterChef'in vedasının ardından, Survivor'un ekranlara dönmesi bekleniyor.


MASTERCHEF FİNALİSTLERİ
1- Metin
2- Ayaz
3-?
4-?