Abone Ol

Masterchef'te 1 Aralık'ta ödül oyunu için kimler yarıştı, hangi ürün kullanıldı?

Masterchef Allstar'da 21. hafta büyük bir heyecanla başladı. Alican'ın vedasının ardından 12 kişi kalan Masterchef yarışmacıları, takım oyunlarında üstünlük sağlamak ve bu hafta da kadrodaki yerlerini kaybetmemek istiyor

Masterchef'te 1 Aralık'ta ödül oyunu için kimler yarıştı, hangi ürün kullanıldı?

 İşte 1 Aralık'ta büyük ödülün sahibi olmak için yarışanlar...

Masterchef Allstar'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Büyük ödül için önlüklerini giyen yarışmacılar bugün de birbirinden farklı yemeklere imza atacak. 

Mavi takımın kaptanı kim oldu?
Allstar'da pazartesi günü yayımlanan bölümde yarışmacılar en başarılı şekerpareyi yaparak mavi takımın kaptanı olmak için önlüklerini giydi. Şefler tarafından en başarılı bulunan tabağın sahibi Hasan oldu. Hasan, kırmızı takımın kaptanı olarak Barbaros'u seçti.

Mavi takım kadrosu
Hasan

Tahsin

Sergen

Tolga

Dilara

Batuhan

Kırmızı takım kadrosu
Barbaros

Eren

Kıvanç

Cemre

Esra

Haftanın eleme adayları
Mavi takım haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybetti. Bireysel dokunulmazlığı Sergen'in kazandığı bölümde yapılan oylamanın ardından eleme potasına giren isim Tolga oldu.

Gecenin kazananı yine kırmızı takım oldu. Mavi takım bu hafta ikinci defa bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Yapılan bireysel dokunulmazlık oyununda en başarılı tabağa imza atan isim Batuhan oldu. Geride kalan isimlerin yer aldığı oylama sonucu ise haftanın ikinci eleme adayı olarak belirlenen isim Dilara oldu.

Haftanın son takım oyunun kaybeden takım bu sefer Barbaros kaptanlığındaki kırmızı takım oldu. Kıvanç'ın bireysel dokunulmazlık oyununu kazandığı gecede yapılan oylamanın ardından potaya giren isim Eren oldu. Böylece haftanın eleme adayları Tolga, Dilara ve Eren olarak belirlendi. Cumartesi günü dördüncü aday da belli olacak.

Haftanın ödül oyunu için ürün kestane
Büyük ödülün sahibi olmak isteyen yarışmacılar kestane kullanarak en başarılı yemekleri yapmak için önlüklerini giydi...