Abone Ol

Masterchef Türkiye All Star 2023 şampiyonu belli oldu! Esra Tokelli kimdir? Finalde kaç puan aldı?

Masterchef Türkiye All Star finalinda şampiyon Esra Tokelli oldu. MasterChef All Star 2023 finaline adını yazdırmayı başaran Esra Tokelli en yüksek puanı alarak Tahsin'i geride bıraktı.

Masterchef Türkiye All Star 2023 şampiyonu belli oldu! Esra Tokelli kimdir? Finalde kaç puan aldı?

Nefes kesen bir yarışma sezonunu geride bırakan Masterchef Türkiye All Star final bölümü ile ekranlara geldi.

Jüri üyelerinin oylarıyla finale kalan iki yarışmacı olan Tahsin ve Esra son kozlarını final gecesi paylaştılar.

Oylama sonucunda Esra Tokelli şampiyonluğu kazandı. Esra Tokelli finalde jüriden 69,5 puan aldı ve Tahsin'i geride bırakarak şampiyon oldu.

MasterChef Esra Tokelli kimdir? sorusu ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Büyük finale doğru yaklaşan MasterChef All Star'da Esra finalist olarak dikkatleri üzerine topladı. Daha önce birçok kez potadan çıkan ve hazırladığı tabaklarla şeflerden tam not alan yarışmacı Seda Sayan’ın sunduğu Yemekteyiz yarışması ile tanınmıştı. Peki, MasterChef Esra kaç yaşında, nereli? İşte, o isimle ilgili bilgiler.

MASTERCHEF ESRA KİMDİR?

Esra Tokelli , MasterChef 2020 sezonunda yarıştı. Programda hazırladığı yemeklerle dikkat çeken eski yarışmacı İstanbul doğumlu.

Aşçılıkla ilgilenen Esra Tokelli, Seda Sayan’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasına da katıldı ve birinci oldu.

Yemek yapmayı ve vaktinin çoğunu mutfakta geçirdiğini belirten Esra Tokelli, MasterChef'e bu yüzden katıldığını ifade etmişti. MasterChef Esra yarışmadan ayrıldıktan sonra kendine ait bir restoran açtı ve yemeklerini sosyal medyasından paylaşmaya devam ediyor.

MasterChef All Star 2023 yarışma programı 7 Ocak Pazar günkü final bölümüyle tüm Türkiye’yi ekran başına kilitledi. 2023 MasterChef şampiyonu, Tahsin ile Esra arasında oynanan oyunların ardından belli oldu. Somer, Mehmet ve Danilo Şef’in jüriliğini yaptığı ve birbirinden iddialı yarışmacıların performans gösterdiği yarışmada final bölümüyle sezona veda etti. Tv8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan final bölümünde yarışmanın favori iki ismi Esra ve Tahsin kafa kafaya yarıştı. Peki, MasterChef All Star’ı kim kazandı?

MasterChef 2023 şampiyonu milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Tv8'de canlı olarak yayınlanan MasterChef All Star 2023 birincisi belli oldu. MasterChef All Star 2023 finalinde Esra ve Tahsin kozlarını paylaştı. MasterChef birincisi kim oldu sorusu da finali kaçıranlar ve izleyemeyenler tarafından merak ediliyor. Somer, Danilo ve Mehmet Şef jüriliğinde bir sezonu geride bırakan MasterChef'te kıyasıya final oynandı. Final bölümünde stüdyoda yarışmacıların yakınları ve elenen isimler de yer aldı. Yarışmanın favori iki ismi Tahsin ve Esra arasında geçen mücadelede heyecan dolu dakikalar izleyicileri ekran karşısına kilitledi. MasterChef 2023’ü kim kazandı? MasterChef All Star 2023 şampiyonu belli oldu mu?

MASTERCHEF ALL STAR 2023 ŞAMPİYONU KİM OLDU, FİNALİ KİM KAZANDI?

Uzun bir ekran macerasının sonuna gelen MasterChef All Star 2023 sezonu bu akşam oynanacak final oyunuyla sona erdi. Birbirinden iddialı isimlerin yarıştığı ve şampiyonluk için kıyasıya mücadeleler sergilediği MasterChef finali 7 Ocak Pazar akşamı izleyici karşısına çıktı. Final bölümünde yarışmacılara destek olmaları amacıyla daha önceden elenen isimler ve yarışmacıların yakınları da davet edildi.

Toplamda 3 oyundan oluşan final bölümünün 2’si daha önce stüdyoda oynandı ve kazananı belirledi. son oyun canlı yayında milyonlarca kişi tarafından takip edildi. 3 oyun toplamında en çok puanı alan yarışmacı Esra Tokelli MasterChef 2023 şampiyonu oldu.