Abone Ol

MasterChef All Star 13 Ağustos'ta kim elendi? Masterchef'te elenen ismin yerine kim geldi?

TV8'de yayınlanan yemek yarışmasında bu sezon all star heyecanı yaşanıyor. Hafta boyu kıyasıya geçen mücadelenin sonunda dün akşam elenen yarışmacı belli oldu. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef All Star'a hangi yarışmacı veda etti? İşte detaylar...

MasterChef All Star 13 Ağustos'ta kim elendi? Masterchef'te elenen ismin yerine kim geldi?

MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Eda, Barbaros, Çağatay, Mert, Barış, Eray ve Sefa seçilmişti. Kıyasıya mücadelenin ardından MasterChef All Star'da elenen yarışmacı da belli oldu. İşte MasterChef elenen yarışmacı ile ilgili ayrıntılar...

MasterChef All Star'da bu akşam eleme heyecanı yaşandı. MasterChef Barış ve MasterChef Azize'nin yarışmaya katılmasıyla yedek yarışmacı alımında sona gelinmiş ve ikincilerden Barbaros ve Alican yarışmaya dahil olmuştu.

Bu akşam oynanan oyun sonrasında yarışmaya veda eden yarışmacı belli oldu. Çağatay ile son ikiye kalan Mert, MasterChef all star'a veda eden 5. yarışmacı oldu.

MASTERCHEF ALL STAR'A KİM VEDA ETTİ?

MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı belli oldu. Kıyasıya geçen mücadelenin ardından elenen yarışmacı Mert oldu. Mert, MasterChef All Star'a veda eden beşinci isim oldu.

Elenen yarışmacının yerine ise 2022 sezonunun ikincisi MasterChef Kıvanç Karadeniz kadroya dahil olacak.

MasterChef All Star'da haftanın son eleme adayının belirlenmesi için yarışıldı. Bilindiği üzere yeni sisteme göre altı aday takım yarışlarından son bir aday ise kalan diğer yarışmacılar arasından yeni bir yarışma yapılarak seçiliyor. MasterChef All Star'da son eleme adayının kim olduğu izleyiciler tarafından merak konusu oldu. İşte MasterChef All Star'da haftanın son eleme adayı ve yaşananlar...

MASTERCHEF'TE KİM ELEME ADAYI OLDU?

MasterChef All Star'da bu akşam iki aşamalı yarışma oynandı. Yarışmacılar ilk etapta konuk şef Cheng Lu'nun tarifiyle Dim Sum yaptılar.

abağı başarılı olan yarışmacılar yeni haftada yarışmayı direkt garantilerken, kalan yarışmacılar eleme adayı olmamak için tekrar yarıştı.

Haftayı 3-0 yenilgiyle kapatan kırmızı takımda yarışan Mert, MasterChef All Star'da eleme potasına giden son yarışmacı oldu.

DENGELER DEĞİŞİYOR

Mavi takım kaptanı Sergen'in kırmızı takım kaptanlığına Barbaros'u seçmesinin yankıları sürmeye devam ediyor. Son olarak Mehmet Yalçınkaya'nın konuyu açmasıyla ortam bir nebze gerilse de şeflerin müdahalesiyle tatlıya bağlandı.